TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Urbanista Los Angeles spelar hur länge som helst

Urbanista Los Angeles laddas med solceller.

forfatter
Publicerad 2021-04-15 - 12:00

Urbanistas nya trådlösa brusreducerande hörlurar heter Los Angeles, eftersom solen alltid skiner där. Med en liten lätt omskrivning kan man säga att Urbanista Los Angeles spelar hur länge som helst – och det är faktiskt inte så långt från sanningen.

Tack vare solceller på huvudbygeln suger de åt sig energi och håller igång så länge det finns ljus.

Urbanista Los Angeles

Hörlurarna har ett solcellsmaterial från svenska Exeger som heter Powerfoyle och som är en ljuskänslig folie som kan generera laddström till batterierna. Urbanista hävdar att man kan ladda både med solljus utomhus och med lampor inomhus, så lite som 1000 lux räcker. En timme i solen ska räcka till tre timmars speltid och batterikapaciteten anges vara 50 timmar.

Om det är molnigt ute så räcker en timme dagsljus till två timmars speltid.

Hörlurarna har aktiv brusreducering, medhörning i ett så kallat Ambient Sound Mode samt går att ladda via USB-C.

Urbanista Los Angeles: Pris och tillgänglighet

Hörlurarna kostar 2 000 kronor och släpps innan vårsolen övergår i sommarsol.

urbanista.com/se

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Partyhögtalare och massor av helt trådlöst från JBL Oavsett smak och plånbok bör du kunna hitta en par helt trådlösa öronproppar från JBL som passar. De har också nya partyhögtalare.
Billig USB-DAC från Creative Sound Blaster X1 är en kompakt och plånboksvänlig USB-DAC för datorn.
Finns det ljus finns det ljud Oändlig speltid tack vare solcellsteknologi
Fantastiskt ljud från B&W Px7 S2 är helt enkelt ett par fantastiskt välljudande hörlurar, som dessutom har brusreducering.
Sinnesro till fyndpris Creative Zen Hybrid ser mycket dyrare ut än de faktiskt är. Och låter så också.
Gnistrande från Sennheiser Efter tre år har Sennheiser äntligen uppdaterat sina trådlösa Momentum-hörlurar. Och Momentum 4 Wireless är minsann ingen besvikelse!
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend