Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Urbanista Los Angeles spelar hur länge som helst

Urbanista Los Angeles laddas med solceller.

Urbanistas nya trådlösa brusreducerande hörlurar heter Los Angeles, eftersom solen alltid skiner där. Med en liten lätt omskrivning kan man säga att Urbanista Los Angeles spelar hur länge som helst – och det är faktiskt inte så långt från sanningen.

Tack vare solceller på huvudbygeln suger de åt sig energi och håller igång så länge det finns ljus.

Urbanista Los Angeles

Hörlurarna har ett solcellsmaterial från svenska Exeger som heter Powerfoyle och som är en ljuskänslig folie som kan generera laddström till batterierna. Urbanista hävdar att man kan ladda både med solljus utomhus och med lampor inomhus, så lite som 1000 lux räcker. En timme i solen ska räcka till tre timmars speltid och batterikapaciteten anges vara 50 timmar.

Om det är molnigt ute så räcker en timme dagsljus till två timmars speltid.

Annons

Hörlurarna har aktiv brusreducering, medhörning i ett så kallat Ambient Sound Mode samt går att ladda via USB-C.

Urbanista Los Angeles: Pris och tillgänglighet

Hörlurarna kostar 2 000 kronor och släpps innan vårsolen övergår i sommarsol.

urbanista.com/se

Annons

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.