Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Sony WF-C700N

De färgglada öronpropparna stänger ute bullret.

Av / 2023-04-04 - 18:17
Sony WF-C700N

De nya WF-C700N är en billigare modell i sortimentet av trådlösa öronproppar med brusreducering. De är något mer avancerade än WF-C500 och finns i flera mjuka pastellfärger.

Men vad som är mycket viktigare är att Sony har lagt till brusreducering med Adaptive Sound Control, som anpassar brusreduceringen till ljudet utanför. Sitter du på tåget justeras ljuddämpningen för att stänga ute så mycket av det bullret som möjligt, och har du turen att sitta i ett öppet landskap anpassas dämpningen efter ljudet där.

Vid behov kan du aktivera Ambient Sound Mode, som släpper igenom ljudet utan att behöva ta ut propparna. Det gör det lättare att ha en kort konversation.

WF-C700N (Foto: Sony)

Öronpropparna har också Sonys DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), vilket borde ge bättre balans i ljudet från de 5 mm stora elementen inuti.

I Sonys Headphones Connect-app kan du välja EQ efter eget tycke. Det är också här du ställer in brusreducering och väljer Multipoint-anslutning, som kommer att finnas tillgänglig i en firmware-uppdatering i sommar.

Med Multipoint kan du para ihop två Bluetooth-enheter med öronsnäckorna, så att du kan strömma musik från din bärbara dator och svara på inkommande samtal på din telefon samtidigt.

Sony WF-C700N är tillgänglig nu för 1 400 kronor, och det är även WH-1000XM5-hörlurarna. Som lanseras i färgen Midnight Blue och kostar 4 500 kronor.

WH-1000XM5 i Midnight Blue. (Foto: Sony)

Läs också:

Sony WF-C500

Visar hur det ska gå till

Sony WF-C500 har klassledande ljudkvalitet. Om du inte är rädd för att pilla lite på ljudet.

Läs hela testet
Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det pirrar i magen efter de här

Vi är bäst - säger Huawei

Oerhört bra batteritid för priset!

Jabras bästa proppar blir ännu bättre

Head-fi: Kolla in de här hörlurarna!

Nya produkter - och nya rykten - från Creative

Hörlurar revolutionerar sättet du lyssnar på

Så går det till på insidan av Sennheiser

Sonos hade ett ess i rockärmen

Med ett kilopris som saffran

Stax elektrostater till ett folkligt pris

Slutna hörlurar för audiofiler.

Rulla till toppen