TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Smarta Skullcandy-proppar helt utan kabel

Skullcandy Grind True Wireless är trådlösa pluggar som blir smartare med tiden.

forfatter
Publicerad 2022-03-07 - 14:02

Om du är på jakt efter ett par helt trådlösa hörapparater till ett rimligt pris så kan Skullcandy Grind True Wireless vara ett alternativ. Skullcandy har en tradition av att göra hörlurar och öronproppar som är både prisvärda och värda att lyssna på.

Förutom att förstås kunna spela musik och vara svett- och vattentäta med IP55-klassning har propparna den så kallade Skull-iQ Smart Feature-tekniken, som gör att användarna kan vara helt handsfree och styra musiken med röstkommandon – fast bara på engelska. Skullcandy lovar också att propparna ska bli smartare och smartare tack vare löpande uppdateringar via Skullcandy-appen.

Batteritiden anges till 40 timmar, det vill säga 9 timmar i själva öronpropparna och 31 timmar extra i laddfodralet. Tio minuters laddning i fodralet ger två timmars speltid i öronpropparna.

Skullcandy Grind True Wireless Earbuds kostar 900 kronor.

Skullcandy Grind True Wireless black
Skullcandy Grind True Wireless har en batteritid på 9 timmar. Och 31 timmar extra i fodralet. (Foto: Skullcandy)
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Läckert! Det vattnas i munnen när jag ser dessa ursnygga pjäser! Nu är jag dock en lycklig och mycket nöjd ägare av Technics SU-G700M2 som införskaffades i år! Wow vilket sound! Men! Man kan ju skaffa en förstärkare till 😉

OnePlus förnyar Nord-serien Här är allt om de nya mobilerna. Och för första gången får Nord-serien dessutom ett par trådlösa öronproppar.
Trådlösa öronproppar för halva priset Om du går ner ett steg från toppmodellerna så kan du få nästan lika bra ljud för mindre pengar.
Sony WH-1000XM5: Ajöss, brus! Sony överträffar sig själva med nya WH-1000XM5. Klassledande brusreducering, bättre ljud och skönare komfort än någonsin tidigare.
Praktisk laddare och stativ till hemmakontoret Laddar mobilen och öronpropparna och håller ordning på hörlurarna.
Shure ger diamantljud till kolpris Shure Aonic 40 tar efter sin egen storebror och på vissa områden har den billigare modellen övertaget.
PSB-hörlurarna som anpassar sig efter din hörsel PSB M4U 8 mkII har digital brusreducering och anpassar sig efter lyssnarens hörsel. Men de har sina brister.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend