Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Satechi 2-i-1-laddplatta med hörlursstativ

Laddar mobilen och öronpropparna och håller ordning på hörlurarna.

Skrivet av - Publicerad 2022-05-09 - 10:00
Satechi 2-i-1-laddplatta med hörlursstativ

Den nya Satechi 2-i-1-laddaren har ett inbyggt praktiskt stativ för hörlurarna. Så att man kan ladda mobiltelefonen eller öronpropparna på laddplattan samtidigt som man håller det prydligt på skrivbordet. Laddplattan använder induktionsladdning för att ladda mobiltelefonen, eller fodralet med öronsnäckorna – till exempel AirPods eller Sonys utmärkta WF-1000XM4.

Hörlurarna, och det behöver inte vara ett par AirPods Max som de på bilden, kan hänga i fred kopplade till en laddkabel, så att man alltid har en fulladdad mobil och hörlurar som är beredda på nästa webbmöte.

2021 12 06 IMG1
Foto: Satechi

Satechi-laddarens stativ är gjort av rostfritt stål och har vaddering som pannbandet vilar på. Laddaren har USB-C-kontakt och laddar med 7,5 watts effekt. Den behöver en 20-watts väggladdare för att fungera.

Priset är 900 kronor.

2021 12 06 IMG2
Foto: Satechi

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen