TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
HÖSTERBJUDANDE: 5 VECKOR FÖR 5 KR
Nyhet

Satechi 2-i-1-laddplatta med hörlursstativ

Laddar mobilen och öronpropparna och håller ordning på hörlurarna.

forfatter
Publicerad 2022-05-09 - 10:00

Den nya Satechi 2-i-1-laddaren har ett inbyggt praktiskt stativ för hörlurarna. Så att man kan ladda mobiltelefonen eller öronpropparna på laddplattan samtidigt som man håller det prydligt på skrivbordet. Laddplattan använder induktionsladdning för att ladda mobiltelefonen, eller fodralet med öronsnäckorna – till exempel AirPods eller Sonys utmärkta WF-1000XM4.

Hörlurarna, och det behöver inte vara ett par AirPods Max som de på bilden, kan hänga i fred kopplade till en laddkabel, så att man alltid har en fulladdad mobil och hörlurar som är beredda på nästa webbmöte.

2021 12 06 IMG1
Foto: Satechi

Satechi-laddarens stativ är gjort av rostfritt stål och har vaddering som pannbandet vilar på. Laddaren har USB-C-kontakt och laddar med 7,5 watts effekt. Den behöver en 20-watts väggladdare för att fungera.

Priset är 900 kronor.

2021 12 06 IMG2
Foto: Satechi

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Självformande proppar från Logitech Individuellt formgjutna öronproppar har hittills varit reserverat för professionella musiker. Logitech har hittat en lösning som verkar genial.
Minecraft ska locka unga att återvinna elektronik Elgiganten och Microsoft inleder samarbete med spelet Minecraft i centrum. Unga spelare ska utbildas i att återvinna gamla elektronikprodukter.
Är detta världens bästa hörlurar? När vi först hörde flaggskepps-hörlurarna Focal Utopia för några år sedan blev vi stumma. Över detaljerna. Över närvaron. Nu blir de förnyade. Och ännu bättre?
Den perfekta lindansaren Jabra Elite 5 är ett par utmärkta trådlösa öronproppar i mellanklassen.
Dina hörlurar förtjänar den här FiiO K9 Pro ESS driver snudd på alla hörlur och har dessutom alla digitala och analoga ingångar du behöver. Bluetooth också!
Kontorsutrustning behöver inte vara grå Logitech lanserar nya webbkameror och headset för kontoret - i fräscha färger
Följ Ljud & Bild