TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Satechi 2-i-1-laddplatta med hörlursstativ

Laddar mobilen och öronpropparna och håller ordning på hörlurarna.

forfatter
Publicerad 2022-05-09 - 10:00

Den nya Satechi 2-i-1-laddaren har ett inbyggt praktiskt stativ för hörlurarna. Så att man kan ladda mobiltelefonen eller öronpropparna på laddplattan samtidigt som man håller det prydligt på skrivbordet. Laddplattan använder induktionsladdning för att ladda mobiltelefonen, eller fodralet med öronsnäckorna – till exempel AirPods eller Sonys utmärkta WF-1000XM4.

Hörlurarna, och det behöver inte vara ett par AirPods Max som de på bilden, kan hänga i fred kopplade till en laddkabel, så att man alltid har en fulladdad mobil och hörlurar som är beredda på nästa webbmöte.

2021 12 06 IMG1
Foto: Satechi

Satechi-laddarens stativ är gjort av rostfritt stål och har vaddering som pannbandet vilar på. Laddaren har USB-C-kontakt och laddar med 7,5 watts effekt. Den behöver en 20-watts väggladdare för att fungera.

Priset är 900 kronor.

2021 12 06 IMG2
Foto: Satechi

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sony WH-1000XM5: Ajöss, brus! Sony överträffar sig själva med nya WH-1000XM5. Klassledande brusreducering, bättre ljud och skönare komfort än någonsin tidigare.
Praktisk laddare och stativ till hemmakontoret Laddar mobilen och öronpropparna och håller ordning på hörlurarna.
Shure ger diamantljud till kolpris Shure Aonic 40 tar efter sin egen storebror och på vissa områden har den billigare modellen övertaget.
PSB-hörlurarna som anpassar sig efter din hörsel PSB M4U 8 mkII har digital brusreducering och anpassar sig efter lyssnarens hörsel. Men de har sina brister.
Världspremiär! Sennheiser har gjort det igen! Ännu en gång har Sennheiser förbättrat sina bästa trådlösa hörlurar. Momentum True Wireless 3 är en sann fröjd att lyssna på.
T+A: En av världens bästa hörlursförstärkare När T+A HA 200 styr ljudet får hörlurarna en ljudmassage utan dess like. Den här förstärkaren är så bra att du knappt tror det är sant!
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend