TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Prisvärda öronproppar från Marshall

Aktiv brusreducering och lång batteritid.

forfatter
Publicerad 2021-09-17 - 07:52

De släpper inte en, utan två uppsättningar trådlösa öronproppar. Marshall Minor III är den enklaste och mest prisvärda. Här har Marshall arbetat med att förbättra ljudet, men de lovar att ljudsignaturen fortfarande är äkta Marshall. Kraftfull och fyllig.

Länge spelar de också. 25 timmar om du kombinerar batterilivslängden på propparna, som spelar i fem timmar, och batteriets livslängd.

Minor III styrs med beröring på ena öronproppen, och de är stänkskyddade så att du inte behöver oroa dig inför höstens regniga dagar.

Priset anges till runt 1 300 kronor och de kan förbeställas redan nu.

Motif A.N.C.

Den andra modellen heter Motif A.N.C. och är mer avancerad med adaptiv brusreducering och eq -inställningar via appen på mobilen. Den aktiva brusreduceringen kan justeras i appen, och musiken styrs från pekplattan på en öronpropp.

Två mikrofoner säkerställer att du hörs bra under telefonsamtal.

Här anges batteritiden till 4,5 timmar, 20 timmar om du lägger till fodralet.

Även dessa går att förhandsbeställa redan nu, och öronpropparna är tillgängliga från 30 september för cirka 2 200 kronor.

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

JBL har tänkt på allt JBL Tour Pro 2 är ett par trådlösa öronproppar som är rena multikonstnärerna. Det finns nästan ingenting de inte kan!
lbpluss
En dröm för både studio och nöje MM-500 har utvecklats av och för studiotekniker, för att avslöja allt som finns i en inspelning. Och det skänker ren njutning till ”vanliga människor” också.
Spännande nyheter från Audio-Technica StreamSet-serien är speciellt gjord för proffsspelare och Twitch-strömmare.
lbpluss
Unika hörlurar De här hörlurarna både ser fantastiska ut och låter bra. Och har ett utseende som bara instrumentmakare kan åstadkomma.
Kineserna kan köpa OnePlus 11 redan på måndag Lanseringen sker mer än en månad före den globala lanseringen, som inte äger rum förrän den 7 februari.
Följ Ljud & Bild