TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Prisvärda öronproppar från Marshall

Aktiv brusreducering och lång batteritid.

forfatter
Publicerad 2021-09-17 - 07:52

De släpper inte en, utan två uppsättningar trådlösa öronproppar. Marshall Minor III är den enklaste och mest prisvärda. Här har Marshall arbetat med att förbättra ljudet, men de lovar att ljudsignaturen fortfarande är äkta Marshall. Kraftfull och fyllig.

Länge spelar de också. 25 timmar om du kombinerar batterilivslängden på propparna, som spelar i fem timmar, och batteriets livslängd.

Minor III styrs med beröring på ena öronproppen, och de är stänkskyddade så att du inte behöver oroa dig inför höstens regniga dagar.

Priset anges till runt 1 300 kronor och de kan förbeställas redan nu.

Motif A.N.C.

Den andra modellen heter Motif A.N.C. och är mer avancerad med adaptiv brusreducering och eq -inställningar via appen på mobilen. Den aktiva brusreduceringen kan justeras i appen, och musiken styrs från pekplattan på en öronpropp.

Två mikrofoner säkerställer att du hörs bra under telefonsamtal.

Här anges batteritiden till 4,5 timmar, 20 timmar om du lägger till fodralet.

Även dessa går att förhandsbeställa redan nu, och öronpropparna är tillgängliga från 30 september för cirka 2 200 kronor.

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Partyhögtalare och massor av helt trådlöst från JBL Oavsett smak och plånbok bör du kunna hitta en par helt trådlösa öronproppar från JBL som passar. De har också nya partyhögtalare.
Billig USB-DAC från Creative Sound Blaster X1 är en kompakt och plånboksvänlig USB-DAC för datorn.
Finns det ljus finns det ljud Oändlig speltid tack vare solcellsteknologi
Fantastiskt ljud från B&W Px7 S2 är helt enkelt ett par fantastiskt välljudande hörlurar, som dessutom har brusreducering.
Sinnesro till fyndpris Creative Zen Hybrid ser mycket dyrare ut än de faktiskt är. Och låter så också.
Gnistrande från Sennheiser Efter tre år har Sennheiser äntligen uppdaterat sina trådlösa Momentum-hörlurar. Och Momentum 4 Wireless är minsann ingen besvikelse!
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend