TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Prestera mera med Adidas

Adidas kombinerar sport, design och innovation

forfatter
Publicerad 2021-10-27 - 16:00

Idag kommer adidas Headphones och Zound Industries med sitt första släpp av true wireless-lurar som de hoppas ska kunna ge maximal komfort under hela dagen och pusha din träning till nästa nivå. Med kombinationen: prestanda, design, funktionalitet och banbrytande teknologi på sina rykande färska öronproppar adidas Z.N.E. 01 ANC, adidas Z.N.E. 01 och adidas FWD-02 SPORT, vill adidas underlätta för dig att röra dig mer samt att nå dina mål.

”True Wireless är något vi verkligen har velat introducera i vår produktlinje, men vi lät det ta den tid som behövdes för att vi skulle kunna utveckla en produkt som verkligen tänjer gränserna, utmanar de alternativ som redan finns på marknaden och lever upp till de krav vår aktiva målgrupp ställer. Genom att erbjuda en oslagbar ljudupplevelse, en fräsch design inspirerad av activewear och avancerad teknologi som utvecklats med idrottare i åtanke, är vi trygga med att våra nya produkter kan förhöja människors liv samtidigt som de är trogna adidas DNA”, säger Ella Renneus, Designer hos Zound Industries.

 

adidas Z.N.E 01 ANC kommer i färgerna Light Grey och Night Grey. (Foto: Adidas)

adidas Z.N.E 01 ANC är, precis som namnet avslöjar, en öronpropp med Active Noise Cancelling (ANC) där du även har möjlighet att välja Awareness Mode, som släpper igenom ljud, så du kan ha koll på vad som händer i din omgivning. Tanken är att komforten ska vara så bra att du kan använda lurarna både vid träning och i vardagen. På en laddning ska du kunna spela musik i 4,5 timmar med ANC, och 6 timmar utan. Den totala batteritiden uppges till 20 timmar inklusive etuiet med ANC, och 26 timmar utan.

 

adidas Z.N.E. 01 passar kanske den lite mindre plånboken och finns i färgen Night Grey.

För de som inte har lust, eller kanske möjlighet, att lägga för mycket pengar på en hörlur erbjuds adidas Z.N.E 01 som enligt pressmeddelandet är framtagna för att funka för alla, och redo att bäras direkt som de är – på stan, gymmet och allt däremellan.

Här uppges lyssningstiden till 5 timmar på en laddning och 25 timmar totalt om du inkluderar etuiet.

 

Adidas FWD-02 Sport är öronproppen med mesh-tyg som andas vilket gör att de ska kunna ligga i fodralet och torka. Även dessa kan du få i Light Grey eller Night Grey. (Foto: Adidas)

adidas FWD-02 Sport är öronproppen som sägs vara optimerade för löpare och påstås ta din löpträning till nästa nivå med hjälp av sin ljudkvalitet och ett flertal funktioner….

Proppen har mesh-tyg som andas och gör att propparna kan torka i fodralet. Här finns även intuitiv trycksensor som ska hjälpa dig att styra propparna trots vantar eller svett. 6 timmars speltid får du i dessa lurar. Totalt 19 timmar inklusive etuiet.

Både adidas Z.N.E 01 ANC och adidas FWD-02 sport är IPX5-klassade vilket innebär att de är svettsäkra och även tål väta i form av regn eller snö. Båda dessa har även app-stöd och går således att användas med appen adidas Headphones.

 

Pris och tillgänglighet

adidas Z.N.E. 01 ANC och adidas Z.N.E. 01 finns att köpa redan nu och blir dina för 1 999 respektive 1 099 kronor.

adidas FWD-02 dyker upp under november med en prislapp på 1 799 kronor. Den finns dock att beställa redan nu.

www.adidasheadphones.com

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Finns det ljus finns det ljud Oändlig speltid tack vare solcellsteknologi
Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 är helt enkelt ett par fantastiskt välljudande hörlurar, som dessutom har brusreducering.
Sinnesro till fyndpris Creative Zen Hybrid ser mycket dyrare ut än de faktiskt är. Och låter så också.
Gnistrande från Sennheiser Efter tre år har Sennheiser äntligen uppdaterat sina trådlösa Momentum-hörlurar. Och Momentum 4 Wireless är minsann ingen besvikelse!
LG lanserar nya öronsnäckor LG: s nya Tone Free öronsnäckor ska sitta som gjutna och lovar fantastiska ljudupplevelser inklusive Dolby Atmos och brusreducering.
FreeBuds-familjen utökas FreeBuds-familjen utökas med Pro 2
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend