TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Plattan klipper sladden

Plattan ADV Wireless är Urban Ears första trådlösa hörlurar

Urban Ears har blivit väldigt populära med sina överkomligt prissatta och ändå stilfulla hörlurar. Nu tar man även ett tekniskt steg framåt och klipper sladden med de kommande Plattan ADV Wireless.

Plattan ADV-WL_black_1

Precis som den vanliga modellen har de ”3D” gångjärn för bättre passform, kan fällas ihop för att få plats i väskan och har ett avtagbart och tvättbart huvudband.

Plattan ADV-WL_chick_2

Den nya modellen ansluts till vilken mobil som helst med Bluetooth 4,0 och har en mikrofon för telefonsamtal. Man kontrollerar dem genom att svepa med fingret över den beröringskänsliga kåpan. Svep fram eller bak för att byta låt, upp eller ned för att ändra volym och knacka på den för att svara eller lägga på.

Plattan ADV-WL_jam_3

De laddas med en micro-USB kabel och batteriet räcker 8 timmar.

Plattan ADV Wireless släpps 2 juni för ca 800 kronor.

Lämna en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.