Search
Generic filters

Koss höjer ribban

Det är väl inte många som har missat Koss fantastiska Porta Pro, en av de mest prisvärda lätta hörlurarna som går att köpa. Nu lanserar Koss två modeller för alla som vill betala mer för att få ett ännu bättre ljud.


Koss nya modeller är små snäckor som tar lite plats och som är avsedda för den som är villig att lägga lite mer för att få en högre ljudkvalitet. Toppmodellen heter KDE250 och har en liten justerbar båge som man hakar på örat för att ge bättre komfort.

KDE250 har två små element, ett litet diskantelement som pluggas in i örat och ett baselement som vilar på örats utsida. Det är en intressant teknik eftersom det innebär att baselementet kan vara större än om det ska få plats i hörselgången.

Den mindre modellen CC01 är efterföljaren till Koss The Plug och har samma mjuka och formbara skummaterial som man klämmer ihop och trycker fast i hörselgången och ger en bra isolering.

CC01 har fåt en liten tygstrumpa på sladden och levereras med förvaringslåda i metall och ett litet etui.

Priser:
KDE250: 2 500 kr
CC01: 1 800 kr

www.turascandinavia.com

Marius


Senaste artiklar:

    Läs också

    Aktuella erbjudanden

    Annons
    Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.