Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

IFA 2023: Happy Plugs Joy Pro

Har ett särskilt spelläge.

Av / 2023-09-04 - 15:59
IFA 2023: Happy Plugs Joy Pro

Happy Plugs i Stockholm är ett glatt gäng. Deras varumärke är färgglada öronproppar som sticker ut på gatan. De kostar lite och säljer bra, så de syns också, och om du ser ett par babyblå eller lila öronproppar är det definitivt Happy Plugs.

Men deras nyaste modell kommer förmodligen inte att synas lika bra i mängden av AirPods där ute. Happy Plugs Joy Pro finns bara i svart eller vitt, inga glada rosa versioner.

Gaming mode

Foto: Lasse Svendsen

Man kan välja svart eller vitt, och förutom brusreducering har Pro-modellen en funktion som inte finns på många andra öronproppar. Åtminstone inte i den här prisklassen.

Ett spelläge, dvs. ett low latency game mode som tar bort den ljudfördröjning som alla Bluetooth-enheter har. Det innebär att man kan spela spel med realtidsljud utan den irriterande fördröjningen.

Öronpropparna har också ett transparensläge som släpper igenom ljudet när man färdas i trafiken eller bara vill höra vad folk säger.

Fyra mikrofoner fångar upp ljud och används både för aktiv brusreducering och när du pratar i mobiltelefon med öronpropparna.

Anmärkningsvärt billiga

Foto: Lasse Svendsen

Pro-modellen är även svettålig och bör fungera bra för träning. Batteritiden är angiven till 7-8 timmar, eller 25 timmar med ström från etuiet som laddas med en USB-kabel.

Ljudet kommer från ett 10 mm element, vilket också är ganska ovanligt i den här klassen. För Happy Plugs Joy Pro kostar inte mer än 599 kronor.

Lukas Seglert med den färgglada Happy Plugs Joy. Foto: Lasse Svendsen
Läs också 8 trådlösa öronproppar för tunna plånböcker Strunta i sladden – inte ljudet! Vi letar fram de bästa öronpropparna till dig som har ont om pengar.
Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

2 reaktioner på ”IFA 2023: Happy Plugs Joy Pro”

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

De här går i 100 timmar

Creatives senaste har ett partytrick

Öppna öronproppar från Beyerdynamic

Det pirrar i magen efter de här

Vi är bäst - säger Huawei

Oerhört bra batteritid för priset!

Jabras bästa proppar blir ännu bättre

Head-fi: Kolla in de här hörlurarna!

Nya produkter - och nya rykten - från Creative

Hörlurar revolutionerar sättet du lyssnar på

Så går det till på insidan av Sennheiser

Sonos hade ett ess i rockärmen

Rulla till toppen