Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Headsetet som smycke

Plantronics vill göra sitt för en vackrare värld och lanserar headsetet Discovery 925 som man inte behöver skämmas över att bära till kostymen.

Av / 2008-04-23 - 08:32
Headsetet som smycke

De första trådlösa headseten som kom fungerade visserligen okej, men problemet var att de var så gräsligt fula och nördiga att man inte ville ha dem på sig ute bland folk. Att tekniska tillbehör man bär synligt inte drar till sig någon negativ uppmärksamhet borde vara självklart.
Plantronics har tagit fasta på det och lanserade nyligen headsetet Discovery 925 på New York Fashion Week. Det kommer i färgerna svart, guld och cerise för att passa både män och kvinnor.

– När vi köper en ny klocka eller en bil så väljer vi gärna en som förstärker vår egen personliga stil. Nu när mobiltelefoner och headsets är en del av av vår vardag, så vill vi att även dessa prylar ska utstråla individualitet och en viss livsstil. Med Discovery 925 ville vi visa att ett headset kan vara både funktionellt och moderiktigt, säger Darrin Caddes, designchef på Plantronics.
Headsetet väger bara 8 gram men har ändå fem timmars samtalstid. Man har även lyckats klämma in sin brusreducerande teknik AudioIQ. Det kommer i ett etui med inbyggd laddare och man får med öronproppar i olika storlekar.
I slutet av april kommer den svarta versionen, cerise kommer i maj medan det är oklart när guldvarianten lanseras i Sverige. Priset landar på cirka 1 095 kronor.
Plantronics

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

De här går i 100 timmar

Creatives senaste har ett partytrick

Öppna öronproppar från Beyerdynamic

Det pirrar i magen efter de här

Vi är bäst - säger Huawei

Oerhört bra batteritid för priset!

Jabras bästa proppar blir ännu bättre

Head-fi: Kolla in de här hörlurarna!

Nya produkter - och nya rykten - från Creative

Hörlurar revolutionerar sättet du lyssnar på

Så går det till på insidan av Sennheiser

Sonos hade ett ess i rockärmen

Rulla till toppen