Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Beoplay EX Atelier Edition är skräddarsydd B&O

Om du vill ha Bang & Olufsen-hörlurar som inte ser ut som alla andras kan du nu köpa (nästan) unika specialutgåvor.

Skrivet av / 2023-02-11 - 15:14
Beoplay EX Atelier Edition är skräddarsydd B&O

Bang & Olufsen är känt för sina exklusiva produkter i utsökt finish och byggkvalitet. Och även om det kostar lite extra, har särskilt Beoplay-serien blivit en stor försäljningssuccé.

Nu ger Bang & Olufsens designstudio Struer en hjälpande hand till dem som inte vill ha exakt samma stil som alla andra: Beoplay EX Atelier Edition är ”skräddarsydda” versioner av den populära trådlösa öronsnäckan Beoplay EX.

Samlingen görs på beställning i ett begränsat antal. Och färgen Lime Green blir den första lanseringen i Atelier Editions.

Läs också Beoplay EX: Kunde ha varit fantastiska Beoplay EX är några av de allra dyraste trådlösa hörlurarna. Är de några av det bästa också?

Fler och fler kunder letar efter hantverk i världsklass och skräddarsydda produkter. De vill inte ha massproduktion utan något unikt och väldigt personligt. För att möta den efterfrågan är vi stolta över att kunna presentera våra Atelier Editions. Dessa produkter görs endast på beställning, i extremt begränsade upplagor och verkligen personliga, säger VD Kristian Teär från Bang & Olfusen.

Exakt hur få exemplar som görs av den limegröna varianten har vi inte fått veta, men den kan redan nu reserveras på bang-olufsen.com nu till ett rekommenderat pris på 7 299 kronor. Så 3 100 kronor dyrare än ”svenssonversionen”, som finns i rött, svart guld och antracit.

Beoplay-EX-0088-Limited-Edition-February-2023-989x556 Beoplay-EX-0087-Limited-Edition-February-2023-989x556
<
>
Beoplay EX Atelier Edition är identisk med den normala versionen, men i en utsökt limegrön färg. (Foto: Bang & Olufsen)

 

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

De bästa hörlurarna blir sandfärgade

Bose Quiet Comfort Ultra: Nya flaggskeppet från Bose

Devialet Gemini II kan något som andra öronproppar inte kan

Svinbilliga öronproppar med brusreducering

Shure Aonic 50 får spatial audio

En helt ny sorts hörlursförstärkare

Rulla till toppen