Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Beoplay EX Atelier Edition är skräddarsydd B&O

Om du vill ha Bang & Olufsen-hörlurar som inte ser ut som alla andras kan du nu köpa (nästan) unika specialutgåvor.

Av / 2023-02-11 - 15:14
Beoplay EX Atelier Edition är skräddarsydd B&O

Bang & Olufsen är känt för sina exklusiva produkter i utsökt finish och byggkvalitet. Och även om det kostar lite extra, har särskilt Beoplay-serien blivit en stor försäljningssuccé.

Nu ger Bang & Olufsens designstudio Struer en hjälpande hand till dem som inte vill ha exakt samma stil som alla andra: Beoplay EX Atelier Edition är ”skräddarsydda” versioner av den populära trådlösa öronsnäckan Beoplay EX.

Samlingen görs på beställning i ett begränsat antal. Och färgen Lime Green blir den första lanseringen i Atelier Editions.

Läs också Beoplay EX: Kunde ha varit fantastiska Beoplay EX är några av de allra dyraste trådlösa hörlurarna. Är de några av det bästa också?

Fler och fler kunder letar efter hantverk i världsklass och skräddarsydda produkter. De vill inte ha massproduktion utan något unikt och väldigt personligt. För att möta den efterfrågan är vi stolta över att kunna presentera våra Atelier Editions. Dessa produkter görs endast på beställning, i extremt begränsade upplagor och verkligen personliga, säger VD Kristian Teär från Bang & Olfusen.

Exakt hur få exemplar som görs av den limegröna varianten har vi inte fått veta, men den kan redan nu reserveras på bang-olufsen.com nu till ett rekommenderat pris på 7 299 kronor. Så 3 100 kronor dyrare än ”svenssonversionen”, som finns i rött, svart guld och antracit.

Beoplay-EX-0088-Limited-Edition-February-2023-989x556 Beoplay-EX-0087-Limited-Edition-February-2023-989x556
<
>
Beoplay EX Atelier Edition är identisk med den normala versionen, men i en utsökt limegrön färg. (Foto: Bang & Olufsen)

 

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen