Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Apple AirPods får röststyrning

AirPods får trådlös laddning och ”Hej Siri”.

Av / 2019-03-20 - 15:19
Apple AirPods får röststyrning

De mäktigt populära Apple AirPods-öronpropparna kommer i en ny version, med 50 procents längre batteritid, trådlös laddning och röststyrning.

Det nya fodralet till de trådlösa AirPods laddas trådlöst på en laddplatta, men det är viktigt att komma ihåg att öronpropparna finns i två versioner: AirPods med standardfodralet, som kostar 2 000 kronor, och AirPods med trådlöst fodral för 2 500 kronor.

Hej Siri

Båda har Apples egen H1-krets som påstås göra anslutningen dubbelt så snabb och mer stabil samt underlättar för att växla mellan inkopplade enheter.

De stöder Hej Siri också, röststyrningen som kan ändra volym, byta låt eller ringa upp någon. Enligt Apple kan man också be om vägbeskrivning med ett Hej Siri-kommando.

Den som har den äldre versionen av Apples AirPods kan köpa det nya fodralet löst för 1 000 kronor för att få trådlös laddning.

Fodralets batterikapacitet ger 24 timmars lyssningstid.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dyson lanserar sina första hörlurar

Öronproppar för tuff användning

De här går i 100 timmar

Creatives senaste har ett partytrick

Öppna öronproppar från Beyerdynamic

Det pirrar i magen efter de här

Vi är bäst - säger Huawei

Oerhört bra batteritid för priset!

Jabras bästa proppar blir ännu bättre

Head-fi: Kolla in de här hörlurarna!

Nya produkter - och nya rykten - från Creative

Hörlurar revolutionerar sättet du lyssnar på

Rulla till toppen