Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Tävling: Visa oss ditt hemmakontor och vinn hörlurar för 900 kronor

I dessa tider när många jobbar hemifrån är det viktigt att ha koll på utrustningen på hemmakontoret. Därför är Ljud & Bild med i #homeofficechallenge.

Av / 2020-03-26 - 09:25
Tävling: Visa oss ditt hemmakontor och vinn hörlurar för 900 kronor

Här på Ljud & Bild skriver vi varje dag för alla er som är intresserad av bra utrustning. Och vi vet naturligtvis att många av er jobbar hemifrån just nu.

Vår egen Geir Gråbein Nordby har redan visat oss sitt hemmakontor och nu tycker vi att DU också kan dela med dig av hur det ser ut där du sitter och jobbar.

Läs också Jobbar du hemifrån? Då behöver du det här Jodå, vi jobbar också hemifrån. Häng med hem till Gråbein och få tips om hur du gör ditt hemmakontor till en underhållningscentral.

Därför har vi just nu en tävling på Facebook med hashtaggen #homeofficechallenge, där du har chansen att vinna ett par Supra Nero TX True Wireless-öronproppar, värda 900 kronor (sponsrade av Sound by Sweden)!

För att vara med klickar på Facebook-inlägget nedan (klicka på Visa mer) och följer instruktionerna. Tävlingen pågår till och med fredag ​​27 mars kl. 16:00 – men oroa dig inte, om du inte vinner eller hinner vara med så kör vi en ny omgång på måndag. Vi kör faktiskt en ny tävling med hashtaggen #homeofficechallenge VARJE VECKA så länge coronakrisen varar!

 

Annons

Så klarar andra #homeofficechallenge

Vi ska kanske kanske betona att det inte är vi som har hittat på #homeofficechallenge.

Hela internet sprudlar faktiskt av kreativa inslag med hashtaggen #homeofficechallenge. Speciellt på Twitter, men även på andra sociala medier delar människor från hela världen hur de klarar av att jobba hemifrån utan att bli galna.

Så här håller man till exempel sig i form:

The struggle is real!

Och de som försöker jobba samtidigt som de passar barnen kanske känner igen sig här:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Focal Lensys Pro: Precisionsverktyg för ljudkonstnärer

Kläms fast på örat

Trygga JBL-hörlurar för barn

Sonys flaggskeppshörlurar i en ny färg

Här är Audezes vildaste elektrostater

Sony utökar sortimentet av LinkBuds: Öronproppar för ett hektiskt liv

Här kan du hänga dina hörlurar

Den här ger bättre Bluetooth-ljud från din iPhone

Här är Marshalls nya hörlursflaggskepp

Retro men supermodern DAC från FiiO

Här är Genelecs första hörlurar

Billiga trådlösa hörlurar för barn

Ljud & Bild