TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Höjdpunkter från Arken-mässan

Så var årets Hifi-mässa på Arken i Göteborg över för i år. Vi var runt och lyssnade överallt och det här är några av våra favoriter.

forfatter
Publicerad 2010-09-14 - 23:00

SONY DSC
Vi fanns så klart på plats med gratis tidningar samt erbjudanden på filmer och prenumerationer. Dessutom demonstrerade vi 3D-TV på en 55 tums Samsungskärm.

Hi-Fi Consult spelade på en sober anläggning från Burmester. Top Line-högtalaren B80 i vitt och elektroniken i vanlig ordning skinande helkromad.
SONY DSC
Avalon-högtalare och Edge-elektronik i skön, audiofil förening. Musiken kom från en dator och en Music Streamer Pro!
SONY DSC
I stora hörsalen fläskade Dynaudio bland annat på med enorma Consequence och flera meter McIntosh-förstärkare. Imponerande.
SONY DSC
Hi-Fi Klubben spelade på B&W:s nya 800 Diamond, med diskantmembran av ren diamant. Sällan har Rage Against the Machine låtit så ljuvt.
SONY DSC
Mitt i alltihop stod en Porsche Panamera med lyxiga Burmester-högtalare. Tyvärr hade de glömt att skicka med strömförsörjningen, så det gick inte att lyssna.
SONY DSC
Mark Levinson fick fart på JBL:s enorma Everest-toppmodell. Ljudbilden var – precis som prislappen – kopiös.
SONY DSC
Inte bara hemma-hifi. DLS hade baxat in en hel Jeep som var försedd med mobilt välljud – och bergfast bas .
SONY DSC
Ljudet genom Dragon-högtalarna från Peak Consults var så bra att det måste ligga någonting i det här med kablar. Elektroniken från Vitus Audio gjorde förstås sitt till.
SONY DSC
Mässans tveklöst bästa rum var beläget i en bar. Lindell Audio serverade inte bara öl, de spelade också på Reference Modular 2 som fick toppbetyg av många besökare.
 
 

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend