Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Sony SRS-XV800 partyhögtalare

Kan även användas som tv-högtalare.

Skrivet av / 2023-05-10 - 16:04
Sony SRS-XV800 partyhögtalare

Stora festhögtalare som Sony SRS-XV800 sätter igång festen på ett sätt som små Bluetooth-högtalare inte kan. Med rundstrålande Party Sound ska högtalaren sprida ljudet bättre i rummet. Och så skapar naturligtvis den stora bashögtalaren mer liv än en liten.

Om man behöver ännu mer bas, tryck bara på Mega Bass så skruvas basnivån upp ytterligare. Då sjunker batteriets livslängd från de angivna 25 timmarna på en laddning, men vem orkar festa ett dygn i sträck?

Foto Sony

Högtalaren kan rullas vart man vill, och den kan anslutas till TV:n om man vill ha bättre ljud i filmer, TV-program eller spel. En separat TV Sound Booster använder högtalarens bakåtvända diskanthögtalare för större upplevd rymd.

Den har också en karaoke-ingång, och man kan ansluta en gitarr till högtalaren och använda den som en bärbar PA-högtalare.

Foto Sony

LED-lamporna blinkar i takt med musiken, men de kan också stängas av.

Sony-högtalaren kan styras från Music Center-appen, där man kan välja musik, skapa spellistor och styra lamporna. Resten kan styras från den vattentäta touchpanelen på ovansidan.

Foto Sony

SRS-XV800 är tillgänglig under maj för 9 500 kronor.

Foto Sony

 

Läs också:

Sony SRS-XV900

Spelar dundrande högt i 25 timmar.

Läs mer
Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här.

Här är Sonos utmanare till Sonos Beam

Nya utomhushögtalare för sommarsäsongen

PMC sänker priset på ordentlig bas

Här är Lyngdorfs nya högtalare

Uppgradering av retrohögtalarna

Nu gör de högtalare också

Rulla till toppen