TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Sonos Sub Mini fixar basen

En ny, mindre Sonos-subwoofer kan vara på ingång, om vi ska tro Sonos egen app.

forfatter
Publicerad 2021-11-30 - 14:23

Sonos-användare och testare över hela världen har länge efterfrågat en mer kompakt och prisvärd subwoofer, och nu verkar det som om Sonos gör någonting åt saken: En ny modell som heter Sonos Sub Mini tycks vara på väg – och kan ha avslöjats av misstag i Sonos-appen. Det skriver The Verge.

Läs också Nya Sonos Beam: Vilket stort ljud! Sonos Beam var redan den bästa kompakta soundbar-högtalaren. Senaste generationen är ännu bättre, med Dolby Atmos.
Sonos Beam Gen2 GeirNordby

Sonos Sub Mini – liten och cylindrisk

Sonos har en rad olika trådlösa högtalare och soundbar-högtalare i olika storlekar, men bara en enda subwoofer: Den populära Sonos Sub (nu i sin tredje generation) är en utmärkt partner till de olika systemen, men också en ganska stor och dyr uppgradering som kan verka lite överdriven för små soundbar-högtalare som Beam.

Nya Sub Mini avslöjades av en Reddit-användare i Sonos-appen, där man kan lägga till en subwoofer till systemet. Där beskrivs Mini som en ”mindre, cylindrisk subwoofer” till skillnad från den mer fyrkantiga Sub vi känner så väl igen.

 

Den nya subwoofern sägs vara cylinderformad, som den här 12-tummaren från SVS (PC12-NSD). Fast antagligen lite mindre!

Pris och tillgänglighet

Priset på Sonos Sub Mini är ännu inte officiellt men den lär bli betydligt billigare än de 8 500 kronor som storebror nyss prishöjdes till. Vi vet inte heller exakt när produkten kommer att släppas på marknaden. Vi har därför bett Sonos nordiska PR-avdelning om mer info, och uppdaterar så fort vi vet mer!

Läs också Sonos dubblar basen Sonos Sub är tillbaka i sin tredje generation och nu går det att ha två stycken i samma rum. Vi har testat!
Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
PSB fyller 50 år med nya flaggskepp Synchrony-serien markerar 50 år av högtalarhantverk. Ikonisk grundare är fortfarande med i laget.
Partyhögtalare och massor av helt trådlöst från JBL Oavsett smak och plånbok bör du kunna hitta en par helt trådlösa öronproppar från JBL som passar. De har också nya partyhögtalare.
Vi testar Devialets första soundbar Devialet Dione ger TV-ljudet ett veritabelt lyft samtidigt som den fungerar utmärkt med musik. Men den kostar!
Vi testar Samsungs bästa soundbar En av våra soundbar-favoriter är tillbaka i en finputsad version. Samsung HW-Q995B låter kanonbra med film!
Sonos mindre och billigare subwoofer försenad Sonos planerade Sub Mini verkar bli försenad i några månader.
Soundbar för bara några hundralappar Creative Stage Air V2 är en bärbar, batteridriven soundbar som kostar nästan ingenting.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend