TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Sonos Sub Mini fixar basen

En ny, mindre Sonos-subwoofer kan vara på ingång, om vi ska tro Sonos egen app.

Sonos-användare och testare över hela världen har länge efterfrågat en mer kompakt och prisvärd subwoofer, och nu verkar det som om Sonos gör någonting åt saken: En ny modell som heter Sonos Sub Mini tycks vara på väg – och kan ha avslöjats av misstag i Sonos-appen. Det skriver The Verge.

Sonos Sub Mini – liten och cylindrisk

Sonos har en rad olika trådlösa högtalare och soundbar-högtalare i olika storlekar, men bara en enda subwoofer: Den populära Sonos Sub (nu i sin tredje generation) är en utmärkt partner till de olika systemen, men också en ganska stor och dyr uppgradering som kan verka lite överdriven för små soundbar-högtalare som Beam.

Nya Sub Mini avslöjades av en Reddit-användare i Sonos-appen, där man kan lägga till en subwoofer till systemet. Där beskrivs Mini som en ”mindre, cylindrisk subwoofer” till skillnad från den mer fyrkantiga Sub vi känner så väl igen.

 

Den nya subwoofern sägs vara cylinderformad, som den här 12-tummaren från SVS (PC12-NSD). Fast antagligen lite mindre!

Pris och tillgänglighet

Priset på Sonos Sub Mini är ännu inte officiellt men den lär bli betydligt billigare än de 8 500 kronor som storebror nyss prishöjdes till. Vi vet inte heller exakt när produkten kommer att släppas på marknaden. Vi har därför bett Sonos nordiska PR-avdelning om mer info, och uppdaterar så fort vi vet mer!

Sonos dubblar basen Sonos Sub är tillbaka i sin tredje generation och nu går det att ha två stycken i samma rum. Vi har testat!

Lämna en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.