TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Portabla multirumhögtalaren Audio Pro A15 klarar busväder

Nu släpper svenska högtalartillverkaren Audio Pro nya A15 som gör det fullt möjligt att plocka med sig ljudet ut på altanen eller trädgården.

forfatter
Publicerad 2022-03-25 - 12:00

Med nya Audio Pro A15 kan du ta med dig ditt multirumsystem utomhus, så långt ditt wifi räcker i alla fall. Högtalaren är IPX2-klassad vilket innebär att den tål regn, vilket i sin tur betyder att du kan slappna av under grillkvällen eller trädgårdsarbetet och inte behöver oroa dig över väderleken för högtalarens skull i alla fall.

Audio Pro A15
A15 kommer i två olika grå nyanser. (Foto: Audio Pro)

Jens Henriksen, CCO på Audio Pro förklarar, ”Våra kunder har visat ett allt ökande intresse för produkter som kan bäras med ut i trädgården och även tål regnvatten. Och den långa bat­teritid som vi länge varit kända för på våra tidigare portabla produkter, skapar förstås en förväntan från våra kunder som vi vill fortsätta infria. A15 är vår senaste produkt som uppfyller samtliga 3 behov.”

A15 är tänkt som ett komplement till Audio Pros tidigare produkter. Jens förtydligar; ”Med våra produkter skräddarsyr du ditt eget personliga multirumsystem, och väljer fritt mellan olika stor­lekar och utseende utifrån det specifika rummets karaktär.”

Audio Pro A15
Högtalaren är inte så stor och svårflyttad men smidigt ändå att porten på baksidan fungerar som integrerat bärhandtag. (Foto: Audio Pro)

A15 fungerar i naturligtvis i Audio Pros eget multirumsystem, men även tillsammans med AirPlay 2 och Google Cast, vilket gör det fullt möjligt att koppla in högtalaren i ett system med andra AirPlay 2 och Google Cast kompatibla högtalare.

Enligt uppgift räcker batteriet i Audio Pro A15 i 11 timmar på halv volym. Vill du spela för hela grannskapet ska högtalaren klara åtta timmar på full volym.

Pris och tillgänglighet på Audio Pro A15

Priset ligger på 4 000 kronor och den finns att köpa nu.

 

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+. Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

2 svar på ”Portabla multirumhögtalaren Audio Pro A15 klarar busväder”

  • Hej Dirk,
   finns inga planer just nu men det är absolut inte omöjligt att någon av oss tar en titt på den framöver.
   Hälsningar Åsa

   Svara

Lämna en kommentar

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

Stentuffa bashögtalare från Klipsch Toppmodellen har ett 16(!) tums baselement.
Aktiva retrohögtalare från Klipsch Vill du ha trådlösa högtalare med drag i? Klipsch The Sevens och The Nines borde rocka tillräckligt.
lbpluss
Slår Sonos på deras hemmabana Audio Pro A15 är en stark liten multiroom-bordshögtalare som du kan ta med dig ut i trädgården.
lbpluss
Fylligt ljud och full streaming Golvhögtalarna Audio Pro A38 är en inredningsvänlig allt-i-ett stereo med musikstreaming, multiroom och TV-anslutning.
Musik i duschen Ikea Vappeby är en liten Bluetooth-högtalare som tål att användas i badrummet.
Följ Ljud & Bild