TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Portabla multirumhögtalaren Audio Pro A15 klarar busväder

Nu släpper svenska högtalartillverkaren Audio Pro nya A15 som gör det fullt möjligt att plocka med sig ljudet ut på altanen eller trädgården.

forfatter
Publicerad 2022-03-25 - 12:00

Med nya Audio Pro A15 kan du ta med dig ditt multirumsystem utomhus, så långt ditt wifi räcker i alla fall. Högtalaren är IPX2-klassad vilket innebär att den tål regn, vilket i sin tur betyder att du kan slappna av under grillkvällen eller trädgårdsarbetet och inte behöver oroa dig över väderleken för högtalarens skull i alla fall.

Audio Pro A15
A15 kommer i två olika grå nyanser. (Foto: Audio Pro)

Jens Henriksen, CCO på Audio Pro förklarar, ”Våra kunder har visat ett allt ökande intresse för produkter som kan bäras med ut i trädgården och även tål regnvatten. Och den långa bat­teritid som vi länge varit kända för på våra tidigare portabla produkter, skapar förstås en förväntan från våra kunder som vi vill fortsätta infria. A15 är vår senaste produkt som uppfyller samtliga 3 behov.”

A15 är tänkt som ett komplement till Audio Pros tidigare produkter. Jens förtydligar; ”Med våra produkter skräddarsyr du ditt eget personliga multirumsystem, och väljer fritt mellan olika stor­lekar och utseende utifrån det specifika rummets karaktär.”

Audio Pro A15
Högtalaren är inte så stor och svårflyttad men smidigt ändå att porten på baksidan fungerar som integrerat bärhandtag. (Foto: Audio Pro)

A15 fungerar i naturligtvis i Audio Pros eget multirumsystem, men även tillsammans med AirPlay 2 och Google Cast, vilket gör det fullt möjligt att koppla in högtalaren i ett system med andra AirPlay 2 och Google Cast kompatibla högtalare.

Enligt uppgift räcker batteriet i Audio Pro A15 i 11 timmar på halv volym. Vill du spela för hela grannskapet ska högtalaren klara åtta timmar på full volym.

Pris och tillgänglighet på Audio Pro A15

Priset ligger på 4 000 kronor och den finns att köpa nu.

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Tänker du att testa den här högtalaren?

De bästa trådlösa vi har hört KEFs trådlösa, golvstående LS60 Wireless är inget annan än briljanta.
Sonos: Alla rykten var sanna! Sonos nya röstassistent och soundbar har nu fått officiellt namn och lanseringsdatum. Det har också kommit bärbara nyheter.
Helt galet grymt från KEF Det spelar ingen roll om det är rock eller klassiskt du lyssnar på. De här högtalarna tycks komma från en annan värld och skakar om din kropp samtidigt som dina öron får den finaste massage.
Steinway & Sons påbörjar badsäsongen Vattentät utomhushögtalare från Steinway Lyngdorf.
Precisionsverktyget du kan använda hemma Genelec är främst kända för sina högtalare för ljudstudior, men 6040R kan även användas hemma.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend