TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

Portabla multirumhögtalaren Audio Pro A15 klarar busväder

Nu släpper svenska högtalartillverkaren Audio Pro nya A15 som gör det fullt möjligt att plocka med sig ljudet ut på altanen eller trädgården.

forfatter
Publicerad 2022-03-25 - 12:00

Med nya Audio Pro A15 kan du ta med dig ditt multirumsystem utomhus, så långt ditt wifi räcker i alla fall. Högtalaren är IPX2-klassad vilket innebär att den tål regn, vilket i sin tur betyder att du kan slappna av under grillkvällen eller trädgårdsarbetet och inte behöver oroa dig över väderleken för högtalarens skull i alla fall.

Audio Pro A15
A15 kommer i två olika grå nyanser. (Foto: Audio Pro)

Jens Henriksen, CCO på Audio Pro förklarar, ”Våra kunder har visat ett allt ökande intresse för produkter som kan bäras med ut i trädgården och även tål regnvatten. Och den långa bat­teritid som vi länge varit kända för på våra tidigare portabla produkter, skapar förstås en förväntan från våra kunder som vi vill fortsätta infria. A15 är vår senaste produkt som uppfyller samtliga 3 behov.”

A15 är tänkt som ett komplement till Audio Pros tidigare produkter. Jens förtydligar; ”Med våra produkter skräddarsyr du ditt eget personliga multirumsystem, och väljer fritt mellan olika stor­lekar och utseende utifrån det specifika rummets karaktär.”

Audio Pro A15
Högtalaren är inte så stor och svårflyttad men smidigt ändå att porten på baksidan fungerar som integrerat bärhandtag. (Foto: Audio Pro)

A15 fungerar i naturligtvis i Audio Pros eget multirumsystem, men även tillsammans med AirPlay 2 och Google Cast, vilket gör det fullt möjligt att koppla in högtalaren i ett system med andra AirPlay 2 och Google Cast kompatibla högtalare.

Enligt uppgift räcker batteriet i Audio Pro A15 i 11 timmar på halv volym. Vill du spela för hela grannskapet ska högtalaren klara åtta timmar på full volym.

Pris och tillgänglighet på Audio Pro A15

Priset ligger på 4 000 kronor och den finns att köpa nu.

 

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
 • Fler än 6 000 produkttester
 • Undvik felköp med våra tips och guider
 • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
 • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
 • Alltid uppdaterad med senaste nytt
 • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
 • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
 • L&B TechCast – en podcast med L&B
 • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

4 veckor 49 kr
(Erbjudande, ingen bindingstid.)
12 Månader 900 kr
(du sparar 288 kr)
12 Månader 1198 kr
(med tidningen)
Annons
forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

2 svar på ”Portabla multirumhögtalaren Audio Pro A15 klarar busväder”

  • Hej Dirk,
   finns inga planer just nu men det är absolut inte omöjligt att någon av oss tar en titt på den framöver.
   Hälsningar Åsa

   Svara

Lämna en kommentar

Fem decennier med Polk Amerikanska Polk Audio har gjort högtalare i 50 år. R200AE är en jubileumsmodell, signerad av företagets grundare.
Högtalare till salongen Elipson Heritage XLS11 är franska – men ser ut som amerikanska monitorhögtalare från stereons guldålder.
Ta med bioljudet hem till vardagsrummet. Låter TV:n svagt och klent? Vi har testat fem prisvärda högtalare som botar mager bas och ger dig feta surroundupplevelser!
Bästa vi har hört En sådan födelsedagspresent de gröna högtalarna från Monitor Audio är! Här får man faktiskt allt på en gång.
QUAD ESL 63 – klassikern vi aldrig glömmer I högtalarnas Hall of Fame finns det en som borde stå för sig själv. I ett eget rum, inkopplad till en liten rörförstärkare. Som spelar Ella Fitzgerald eller Arthur Rubinstein. Folk skulle bli helt hänförda av ljudet.
Ljud som inte tar plats Inbyggnadshögtalarna DALI Phantom K-60 LP kräver praktiskt taget inget utrymme på djupet.
Följ Ljud & Bild