Panasonics multiroom-sortiment växer

Fler trådlösa högtalare i All Connected serien
forfatter

Panasonic har redan ett bra sortiment av multiroom-högtalare i sin All Connected-serie. De bygger på Qualcomms medieplattform Allplay, som kan styras från en app eller låta dig spela direkt från exempelvis Spotify. Men nu växer den ytterligare med fyra nya modeller, samtliga med Wifi- och Bluetooth-anslutning.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL05 är högtalaren du kan ta med dig in i duschen. Det är en kompakt och vattentät (IPX7-klassad) högtalare med ett batteri som räcker sex timmar. Em uteffekt på 20W gör att den även fungerar bra på verandan i vår.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL7CD är en snygg enhet med många ljudkällor. Förutom att kunna strömma musik kan du även spela upp den via CD, USB eller radio. Den har även ett inbyggt minne på 4 gigabyte. Från USB-minnet kan du spela högupplöst musik i FLAC eller WAV-format (upp till 192 kHz/24 bit).

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL9 är för dig som vill ha lite extra kraft. Den innehåller en 2.1-högtalaruppsättning på 80 watt. Den kan väggmonteras och har snabbknappar för att komma åt exempelvis favoritkanaler i TuneIn.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL6 är en kompaktare högtalare med samma mångsidighet som ALL9, men 30 watt uteffekt. Den kan parkopplas för stereoljud, eller kombineras med ALL70T-soundbar för surroundljud till din TV.

Annons

Hela sortimentet hittar du på Panasonics webbplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Läs också:


Grupptest: Kamerablindtest med Apple, Asus, OnePlus, Sony, Samsung och Xiaomi
Recension: Jolt
Nyhet: OnePlus lanserar ny mobil utan Snapdragon
Nyhet: Bose QC 45 avslöjades av misstag
TEST: Dyson Pure Cool
TEST: Fyra storskärmar för sport