Search
Generic filters

Panasonics multiroom-sortiment växer

Fler trådlösa högtalare i All Connected serien

Panasonic har redan ett bra sortiment av multiroom-högtalare i sin All Connected-serie. De bygger på Qualcomms medieplattform Allplay, som kan styras från en app eller låta dig spela direkt från exempelvis Spotify. Men nu växer den ytterligare med fyra nya modeller, samtliga med Wifi- och Bluetooth-anslutning.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL05 är högtalaren du kan ta med dig in i duschen. Det är en kompakt och vattentät (IPX7-klassad) högtalare med ett batteri som räcker sex timmar. Em uteffekt på 20W gör att den även fungerar bra på verandan i vår.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL7CD är en snygg enhet med många ljudkällor. Förutom att kunna strömma musik kan du även spela upp den via CD, USB eller radio. Den har även ett inbyggt minne på 4 gigabyte. Från USB-minnet kan du spela högupplöst musik i FLAC eller WAV-format (upp till 192 kHz/24 bit).

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL9 är för dig som vill ha lite extra kraft. Den innehåller en 2.1-högtalaruppsättning på 80 watt. Den kan väggmonteras och har snabbknappar för att komma åt exempelvis favoritkanaler i TuneIn.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Panasonic)

SC-ALL6 är en kompaktare högtalare med samma mångsidighet som ALL9, men 30 watt uteffekt. Den kan parkopplas för stereoljud, eller kombineras med ALL70T-soundbar för surroundljud till din TV.

Hela sortimentet hittar du på Panasonics webbplats.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Harman Kardon Citation Tower

  Riktpris: 25000 kr Tornande bekvämlighet

  Elipson Legacy 3210

  Riktpris: 32000 kr Små franska delikatesser

  Klipsch The Fives

  Riktpris: 10000 kr Explosivt ljud i vardagsrummet

  Denon Home 350

  Riktpris: 7500 kr Snygg design – mäktigt inre
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.