Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Marshall Willen fickhögtalare

Marshall Willen är en högtalare med rockig attityd.

Skrivet av - Publicerad 2022-05-03 - 16:01
Marshall Willen fickhögtalare

Liten eller stor, det spelar ingen roll för Marshall, som lovar att även Willen låter tuffare än vad storleken antyder. Den synnerligen fickvänliga Bluetooth-högtalaren, som bara är 10 x 10 cm och 4 cm tjock, väger 310 gram och är lekande lätt att ha med sig.

Willen är vattentät i upp till 30 minuter med IP67-klassning och har ett 2-tumselement och två slavbasar som drivs av 10 watt. Det bör räcka långt för en så liten högtalare, som kan spela i upp till 15 timmar på en laddning. 20 minuters laddning ska ge 3 timmars musik.

marshall willen black and brass 0614
Foto: Marshall

Willen har en silikonrem som kan användas för att haka fast högtalaren på cykelstyret, på ryggsäcken eller var som helst som remmen räcker runt.

Högtalaren kan även användas som handsfree-högtalare vid mobilsamtal och det går att koppla ihop flera stycken för ännu mer ljud, i ett så kallat Stack Mode.

marshall willen black and brass 0172 white bg
Foto: Marshall

Med Marshall-appen i mobilen väljer man mellan tre equalizer-inställningar och parar ihop flera högtalare. Alla väsentliga funktioner kan även styras med knappar på själva högtalaren.

Marshall Willen är redan på väg till butikerna och kostar 1 100 kronor.

marshall willen black and brass 0147 white bg
Foto: Marshall

 

 

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen