Search
Generic filters

JBL fixar festen festen med nya PartyBox-högtalare

PartyBox On-The-Go och PartyBox 310 bjuder upp till dans.

JBL förbereder sig redan för tiden efter corona med två partyhögtalare.

Enligt JBL är PartyBox On-The-Go och PartyBox 310 gjorda för den ultimata festen tack vare ”kraftfullt JBL Pro Sound”. Högtalarna har en ljusshow som blinkar i takt med musiken. Laddningsbara batterier ingår också, så att man kan flytta festen vart som helst.

”Det har varit fantastiskt att utveckla JBL PartyBox-högtalarna genom att använda vår stora expertis inom stort och kraftfullt ljud, och att bygga vidare på JBL:s arv inom professionellt live-ljud”, säger Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division.

”Sedan vi lanserade vårt utbud av PartyBox-högtalare, för lite mindre än två år sedan, är vi den klara ledaren på marknaden. I och med dessa två nya tillägg till serien fortsätter JBL:s PartyBox-historia med kombinationen av kraftfullt JBL Pro Sound, enorm mångsidighet och otroliga ljusshower, och nu med möjligheten att ta festen vart som helst.”

Läs också JBL Partybox 300 Partybox är precis vad det låter som, en bärbar fest i en låda med rejäla resurser.

 

JBL Partybox On-the-go
PartyBox On-the-Go har två mikrofoner, blinkande lampor och hela köret. Foto: JBL

Partybox On-the-go

PartyBox On-The-Go är en mindre och mer bärbar partyhögtalare, men JBL lovar att den kan vara festens mittpunkt. De är faktiskt så säkra på det att de skickar med mikrofoner. Japp, förbered dig för karaoke!

Förstärkarens effekt är 100 watt och ljudet påstås vara kraftfullt. Pulserande ljusshow finns också, och flera högtalare kan kopplas ihop för att ge ett ännu större ljud.

Anslutningarna är Bluetooth, USB-minne och analog AUX-anslutning. De medföljande trådlösa JBL-mikrofonerna gör att du kan sjunga karaoke och instrumentingången innebär att du får jobba hårt för att hålla den irriterande efterfest-gitarristen borta.

Axelrem med flasköppnare måste man naturligtvis ha. Foto: JBL

Med en flasköppnare, vadderad axelrem, sex timmars uppladdningsbara batterier och IPX4-vädertätning ska JBL PartyBox On-The-Go vara beredd att sätta igång festen.

JBL PartyBox On-The-Go kostar 3 500 kronor och finns i butik.

JBL PartyBox 310
JBL PartyBox 310 är en stor högtalare, byggd för att rocka. Foto: JBL

JBL PartyBox 310

Efterträdaren till PartyBox 300 heter PartyBox 310. En fullvuxen högtalare som utlovar ”kraftfullt JBL-ljud, bländande ljus och hjul”. Den ultimata bärbara festmaskinen, står det också i pressmeddelandet. Vi fick se högtalaren på en digital produktpresentation och den är verkligen stor nog för att kunna sparka liv i festen. Ungefär lika stor som fyra JBL Boomboxar!

PartyBox 310 är avsedd för allt från små hemmafester till dans på stranden. Ett antal ljudeffekter finns inbyggda, plus ingång för både gitarr och mikrofon.

PartyBox 300 rullas runt som en resväska. Foto: JBL

Effekten specas till 240 watt och även här får man en synkroniserad ljusshow till musiken. Tack vare ett 18-timmarsbatteri kan festen hålla på så länge du orkar.

JBL PartyBox 310 kommer i september, priset blir 6 000 kronor.

JBL Partybox
– Har ni fest, eller? Foto: JBL

PS. Du läser nu en öppen artikel. Om du vill få tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild,
så kan du läsa om våra prenumerationserbjudanden här .
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Harman Kardon Citation Tower

  Riktpris: 25000 kr Tornande bekvämlighet

  Elipson Legacy 3210

  Riktpris: 32000 kr Små franska delikatesser

  Klipsch The Fives

  Riktpris: 10000 kr Explosivt ljud i vardagsrummet

  Denon Home 350

  Riktpris: 7500 kr Snygg design – mäktigt inre
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.