Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Focal Littora utomhushögtalare

Högtalare för trädgården, terrassen eller båten.

Skrivet av / 2023-05-23 - 19:21
Focal Littora utomhushögtalare

Den nya serien utomhushögtalare är inte stänksäkra Bluetooth-högtalare, utan avsedda för installation. Focals Littora-sortiment finns i en mängd olika varianter, från små lampettliknande högtalare, till infällda eller för nedgrävning i trädgården.

Det är i 1000-serien man hittar de infällda högtalarna. De använder Focals berylliumdiskant i M-form och en ny typ av Fiber IP-glasfibermembran, och de har IP65-certifiering så att de tål marina miljöer väl.

Littora 200

Littora 200-serien är små satelliter som kan kombineras med en subwoofer, som du faktiskt kan gräva i trädgården. Då sticker bara basreflexporten upp, formad som en svamp. 200-serien finns i grått eller beige och består av två tak- och vägghögtalare 200 ICW 6 och 8, den lilla OD SAT 5 med nedgrävbar subwoofer och Littora 200 OD 8 Stone.

Som helt enkelt ser ut som en sten.

Littora 200 OD 8 Stone i svart

Högtalarna i Littoria-serien kan kopplas ihop med en 70/100 V transformator, så att man kan ansluta högtalarna i serien så att man får ljud i hela trädgården.

Den lilla OD SAT levereras med både väggfästen och markspett för enkel placering.

Alla foton Focal

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här.

Nu är det rea på Sonos

Här är Sonos utmanare till Sonos Beam

Nya utomhushögtalare för sommarsäsongen

PMC sänker priset på ordentlig bas

Här är Lyngdorfs nya högtalare

Uppgradering av retrohögtalarna

Rulla till toppen