TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2 – förbättrad version

Levereras med 2M Red MM pickup och inbyggt phonosteg.

forfatter
Publicerad 2022-11-29 - 11:27

Reloop Hi-Fi Turn 3 MK2 är, som namnet avslöjar, en ny upplaga av en spelare vi känner till sedan tidigare. Den kommande MK2-upplagan har förbättrats inom flera viktiga områden, allt naturligtvis för bättre ljud än tidigare.

Även om tyska Reloop är mest kända för sina DJ-spelare, gjorde de sig ett namn i hi-fi-kretsar på rekordtid med Turn 5 och Turn 3. Den här gången är det den senare som har genomgått en förvandling med ett antal förändringar.

Bland annat har nya verktyg gjort det möjligt för Reloop att öka kvaliteten på drivlinans och tonarmens lager, vilket visas här i den nya upplagan.

245241 Reloop AB1
Foto: Reloop

Armröret är gjutet i ett stycke, med avtagbart pickuphus med SME-fattning så att det är enkelt att byta pickup. Den levereras med en förmonterad Ortofon 2M Red MM-pickup och inbyggt phonosteg av hög kvalitet.

Reloop Turn 3 MK2 bak

Spelaren har också fått en helgjuten aluminiumtallrik med dämpning och extra massa. Undertallriken är inbäddad och ska tillsammans med den nya tallriken ge jämnare rotation och stabilitet.

Man kan också göra digitala kopior av vinylskivorna genom att ansluta spelaren till en till PC eller MAC via USB-utgången. Turn 3 MK2 kostar 530 euro (ca 5 800 kronor) vilket, enligt vår mening, är mycket konkurrenskraftigt i den här klassen.

245241 Reloop AB5
Foto: Reloop

 

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.

Reloop Hi-Fi TURN3

Reloops första försök med hifi-skivspelare låter strålande – och kan kopplas till vilken förstärkare som helst.

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

lbpluss
Primare + Roon = sant Nu får din Primare Prisma-förstärkare äntligen fullt Roon-stöd!
lbpluss
Problemfri strömning med NAD CS1 NAD:s billiga CS1 kan spela din musik direkt från mobilen. Du behöver inte installera någon särskild app.
lbpluss
Hegels förstärkare får äntligen AirPlay 2 Hegels förstärkare får bättre strömningsfunktion med AirPlay 2 och därmed även bättre stöd för smarta hem.
lbpluss
Förstärkare som ska väcka din hemmabio till liv Om en best på 5 x 250 watt inte räcker, kan Musical Fidelity också fresta med ett 11-kanals monster! Säg hej till M6x 250.5 och M6x 250.11
lbpluss
Retroförstärkare för samlare NAD C 3050 LE är en nästan perfekt replika av förstärkaren som definierade NAD-designen. Men är det bara nytt vin på gamla flaskor?
Följ Ljud & Bild