Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Pro-Ject Stereo Box DS3

Integrerad förstärkare med mycket kraft i liten låda.

Skrivet av / 2023-04-19 - 16:03
Pro-Ject Stereo Box DS3

Pro-Ject Stereo Box DS3 är inte stor, men den verkar vara mer potent än dess storlek antyder. Här snackar vi 150 watt effekt i 4 ohm, mer än sin föregångare Stereo Box DS2.

Den nya Stereo Box DS3 har också fått Bluetooth 5.0 med stöd för aptX och aptX HD, vilket är Bluetooth-streaming av den högsta kvaliteten just nu.

Foto Pro-Ject

Vinylsamlare kommer att uppskatta att den också har en skivspelaringång, både för MM- och MC-pickuper, och den kan anslutas till en extra förstärkare eller en subwoofer. Pro-Ject Stereo Box DS3 har också hörlursutgång, som levererar 450 mW i 32 ohm, vilket borde räcka i överflöd för de flesta hörlurar.

Nytt är också en fjärrkontroll till det hela, och som de flesta Pro-Ject lådorna kan även Stereo Box DS3 uppgraderas med större separat nätaggregat.

Pro-Ject Stereo Box DS3 kan också utrustas med träsidor som fäster magnetiskt sidorna men levereras i svart för dem som föredrar det. Priset anges till 899 Euro.

Foto Pro-Ject

 

Läs också:

Pro-Ject Power Box RS2 Sources

Stabil strömförsörjning för Pro-Jects elektronik.

Läs mer
Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här.

Gissa vad det här är

Kraftfull strömningsförstärkare

Hyllning till legendariskt album

Gammal klassiker återuppstår

Billiga streaming-förstärkare från Yamaha

Skivspelare med plats för två tonarmar

Rulla till toppen