Nyhet

Primare NP5 MK2

Om du är snabb kan du få rabatt.
Primare NP5 MK2
forfatter

Den ytterst kompakta Primare NP5 MK2 har uppdaterats med stöd för MQA pass-through, så att den kan överföra MQA-filer direkt till en digitalomvandlare som packar upp filen. I stället för att det görs i Tidal-appen.

I övrigt har den nya versionen av nätverksspelaren samma funktioner som föregångaren. Till exempel stöd för Spotify – även kommande Spotify HiFi – och Tidal Connect.

På baksidan har den två digitala utgångar och en Ethernet-port för strömning via Wi-Fi-routern i hemnätverket. AirPlay 2, Bluetooth och Chromecast finns också inbyggt.

Roon-användare uppskattar förmodligen också att den är Roon Ready.

MK2-versionen av NP5 kostar 6 000 kronor.

Kunder som redan äger en Primare PRE60, NP30, I 32 MM30 eller PRE32 MM30 får dock 50 % rabatt på NP5 MK2 till och med juli 2021.

 

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.
Ingen bindningstid
Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.