Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Primare NP5 MK2

Om du är snabb kan du få rabatt.
Primare NP5 MK2

Den ytterst kompakta Primare NP5 MK2 har uppdaterats med stöd för MQA pass-through, så att den kan överföra MQA-filer direkt till en digitalomvandlare som packar upp filen. I stället för att det görs i Tidal-appen.

I övrigt har den nya versionen av nätverksspelaren samma funktioner som föregångaren. Till exempel stöd för Spotify – även kommande Spotify HiFi – och Tidal Connect.

På baksidan har den två digitala utgångar och en Ethernet-port för strömning via Wi-Fi-routern i hemnätverket. AirPlay 2, Bluetooth och Chromecast finns också inbyggt.

Annons

Roon-användare uppskattar förmodligen också att den är Roon Ready.

MK2-versionen av NP5 kostar 6 000 kronor.

Kunder som redan äger en Primare PRE60, NP30, I 32 MM30 eller PRE32 MM30 får dock 50 % rabatt på NP5 MK2 till och med juli 2021.

 

Läs alla artiklar i 1 vecka för 1 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ngen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter
Skrevet av

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Redaktionen rekommenderar

Läs också

Om du är snabb kan du få rabatt.

Om du är snabb kan du få rabatt.

Om du är snabb kan du få rabatt.

Om du är snabb kan du få rabatt.

Om du är snabb kan du få rabatt.

Om du är snabb kan du få rabatt.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.