TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Nya funktioner i Logitech UE Boom

Den ölburksstora bluetooth-högtalaren lär sig allt fler trick. Ny får den 5-bands EQ och fotografiskt minne.

Logitech-ägda Ultimate Ears har haft stor framgång med sin lilla UE Boom-högtalare. Men de har inte vilat på sina lagrar utan löpande förbättrat den med nya funktioner.

Nu går det att anpassa sin Boom ännu mer. Man kan ställa in ljudet med hjälp av en fembands equaliser i den kostnadsfria UE BOOM-appen och högtalaren kommer ihåg inställningen även efter appen stängs.

Man har alltid kunnat koppla ihop två Boom-högtalare för att bilda stereopar, men ”Sticky Double Up” förbättrar funktionen och som ser till att högtalarna efter synkroniseringen känner igen varandra och automatiskt länkas ihop nästa gång de sätts på.

Vill du vara säker på att inte försova dig så finns en alarmfunktion som väcker dig till din favoritlåt eller musik från spellistor från iTunes eller Spotify. Och om du har tur i kärlek, eller bara älskar att ge bort presenter, så finns det en funktion som gör att du kan anpassa ljudet som hörs när Boom sätts på med en personlig hälsning. Det är ett perfekt sätt att visa någon att du tycker om honom eller henne.

Funktionerna blir tillgängliga genom att uppdatera högtalaren på Ultimate Ears hemsida och sedan ladda ner den senaste versionen av appen till iOS eller Android.

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.