Search
Generic filters

Läcker fickspelare

I augusti släpper Samsung sin YP-P2, en läcker mediespelare med 3-tums tryckskärm i 16:9-format!

Till hösten kommer en riktig läckerbit från Samsung: YP-P2. Bild & Ljud Hemma fick en liten tjuvtitt på Samsungs R&D-avdelning i Seoul, Sydkorea. Den finns i olika versioner med olika mycket flash-minne (2, 4 eller 8 GB). Den 3 tum stora skärmen är tryckkänslig och man styr de flesta funktioner genom att navigera i menyerna direkt på skärmen. Volym och av/på sköts med vanliga knappar på sidan. YP-P2 spelar ljudfiler i MP3 och WMA och visar bildfiler i JPEG. All kommunikation sker via USB 2.0. Det går även att ladda videofiler, men det måste göras med programvaran som ingår, Samsung Media Server, för att filerna ska anpassas efter skärmens upplösning. Video med en bithastighet av 2 Mbit/s stöds. Spelaren har inbyggd bluetooth och kan strama ljud till andra YP-P2-enheter i närheten, samt överföra ljud till bluetooth-hörlurar. Den stöder också RSS-podsändningar. YP-P2 har måtten 10 x 5,2 x 1 centimeter och väger 79 gram. Batteriet sägs räcka i 30 timmar.  Samsung vill inte avslöja priset riktigt ännu, men vi utgår från att spelaren kommer att kosta mer än andra modeller med motsvarande lagringskapacitet med tanke på den stora och fina skärmen. www.samsung.se

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  GoPro Hero9 Black har 5K-video, ännu bättre videostabilisering – och äntligen en selfieskärm.
  Kompakt highend med gott om muskler.
  En närmare titt på både utsidan och insidan av Microsofts nya spelkonsoler.
  30 oktober släpper Disney+ den andra säsongen av serien The Mandalorian.
  En kompaktare och billigare modell av Sony Xperia 1 II. Med nästan samma specifikationer.
  Och priserna blir överkomliga.
  Vidvinkelzoom och ljusstark 50 mm till Nikon Z.
  Med två nya iPad-modeller visade Apple vid kvällens lansering att världens mest populära surfplatta, som har 10-årsjubileum i år, är här för att stanna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Vera Audio P400/1000

  Riktpris: 32000 kr Sanningen kommer alltid fram

  Electrocompaniet ECI 80D

  Riktpris: 25000 kr Skön, varm klang

  NAD M33

  Riktpris: 50000 kr Kul, klok och stark

  Technics SL-1210GAE Limited Edition

  Riktpris: 52000 kr Legendarisk skivspelare
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.