Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

HIGH END 2024 kommer att ha över 500 utställare

Har du kommit ihåg att boka dina biljetter till årets stora hifi-evenemang?

Av / 2024-03-03 - 17:30
HIGH END 2024 kommer att ha över 500 utställare

HIGH END 2024 äger rum mellan den 9 och 12 maj. MOC Event Centre i München kommer återigen att vara epicentrum för förstklassig musikåtergivning och den finaste hi-fi-utrustningen.

Mässan i München har blivit ett av Europas (och världens) största hifi-evenemang, särskilt för entusiaster som uppskattar exotiska high-end-produkter i den dyrare delen av spektrumet. Internationella utställare kommer hit för att visa upp de senaste trenderna och innovationerna från branschen.

Här presenteras ofta de senaste flaggskeppsprodukterna för allmänheten för första gången, ofta med banbrytande teknik, ett ljud som får dig att tappa hakan – och en prislapp som kan få dig att svimma. Men förhoppningsvis kommer det så småningom att sippra ner till de mer ”sansade” modellerna som vanliga entusiaster har råd med.

Läs också Chockerande flaggskeppshögtalare från DALI Vi har aldrig hört något liknande från DALI.

Över 500 utställare

Utställarlistan för 2024 har passerat 500 utställare och inkluderar välkända nordiska varumärken som DALI och Hegel. Varje hörn av den 30 000 kvadratmeter stora utställningsyta som MOC förfogar över kommer att utnyttjas.

Antalet bokningar bekräftar än en gång att HIGH END:s position som branschens ledande internationella mässa är oomtvistad”, säger Stefan Dreischärf, VD för arrangören HIGH END SOCIETY Service GmbH.

Intresset från utställarna har varit enormt, vilket innebär att vi är fullbokade även i år, och vi har en väntelista med anmälningar som vi inte kunnat ta hand om.

Produktutbudet omfattar alla tänkbara varianter av högtalare, moderna streaminglösningar, skivspelare, förstärkare, kompakta allt-i-ett-system och mycket mer. Mässan brukar bjuda på massor av extravaganta ljud- och musikdemonstrationer.

Foto: High End Society
Läs också High-end du knappast har sett tidigare Se över 50 bilder och mer än 300 high-end-produkter.

Extra fokus på ”head-fi”

I år kommer det också att finnas en specialiserad hörlursutställning – THE WORLD OF HEADPHONES – i Hall 1, där ett brett utbud av hörlurar och bärbara ljudtillbehör kommer att visas, med möjlighet att prova och jämföra de olika produkterna.

Paneldiskussioner med branschexperter ger spännande inblickar i de senaste trenderna och utvecklingen inom ljudbranschen. Dessutom kommer det att finnas ett separat utställningsområde för leverantörer och branschfolk (IPS).

PS! I helgen hålls en hifi-mässa i Köpenhamn (Sound Society), och i mitten av mars arrangeras VÅRPULS (av Oslo Hi-Fi Center) i den norska huvudstaden. Med andra ord finns det gott om möjligheter för hifi-fans!

Läs också Moderna hifi-klassiker De ser ut som vintage-hifi från 60-, 70- och 80-talen – men har toppmodern teknik på insidan.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa hela artikeln?

Med LB+ Total får du tillgång till ALLT innehåll på Ljud & Bild och LB Home

Redan prenumerant? Logga inn.

Vill du ha tillgång till enbart Ljud & Bild eller LB Home?

Klicka här för att beställa Ljud & Bild

Klicka här för att beställa LB Home

Billigare streaming från Auralic

Ny och bättre förstärkare från Cambridge Audio

Goldmund effektförstärkare: Fråga bara inte om priset...

En förstärkare för drömmare

Vinyl sätter nytt rekord

Komplett anläggning i retrostil

Skivspelare med plug and play

Nya råskinn från schweiziska Soulution

När hifi var en livsstil

Något unikt för din skivsamling

Äntligen en prisvärd Roon-streamer!

En DAC i samurajernas fotspår?

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen