TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

High End 2022: Nya hifi-förstärkare från Denon

Denon har presenterat en integrerad förstärkare med HEOS och en CD-spelare under invigningen av München-mässan.

forfatter
Publicerad 2022-05-19 - 11:07

Nu har High End 2022-mässan officiellt startat. Och även om vi definitivt kommer att se många exotiska och dyra produkter de kommande dagarna så finns det också saker som faktiskt är realistiska att köpa.

Denon inleder med två integrerade förstärkare och en CD-spelare.

Denon PMA-900HNE är en integrerad förstärkare i klassisk hifi-design. Även om vi befinner oss i den mer överkomliga änden så finns det plats för både analoga och digitala ingångar. Inklusive skivspelaringång. Mer anmärkningsvärt är dock att HEOS, som vi känner igen från hemmabioförstärkare och multiroom-högtalare, finns inbyggt så att man kan använda sina musikstreamingtjänster direkt.

50 Denon PMA 900NE black 01 StudioL
Denon PMA-900NE

I samma serie kommer CD-spelaren (!) DCD-900NE, som förutom de blanka silverskivorna vi minns från vår ungdom även kan spela upp musikfiler från externa media via en USB-port.

37 Denon DCD 900NE Silver 01 StudioL
Denon DCD-900NE

Denon PMA-1700NE ser ut som en ersättare till den utmärkta PMA-1600NE, som vi har testat. Här utlovas MOS-FET push-pull-teknik med hög strömkapacitet. Digitalingången stöder högupplösta ljudsignaler upp till 11,2 MHz DSD och 32 bit/384 kHz.

42 PMA 1700NE bk left
Denon PMA-1700NE

Pris och tillgänglighet

DCD-900NE och PMA-1700NE kommer i juni och kostar 500 respektive 1 000 euro. PMA-1700NE kommer i juli och kostar 2 000 euro.

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Läckert! Det vattnas i munnen när jag ser dessa ursnygga pjäser! Nu är jag dock en lycklig och mycket nöjd ägare av Technics SU-G700M2 som införskaffades i år! Wow vilket sound! Men! Man kan ju skaffa en förstärkare till 😉

McIntosh-luring Det finns många som drömmer om en fet McIntosh-rigg hemma i vardagsrummet, men den här produkten har en hemlighet inuti!
Stentuff jubileumsanläggning från Rotel Rotel firar med en kraftfull förstärkare och CD-spelare med DAC
Nya upplagor av Linns legendariska skivspelare Linn Selekt LP12 får en ny arm och pickup.
HiFi-ikoner byter ägare Riskkapitalbolaget Highlander Partners har förvärvat McIntosh Group, som även står bakom Sonus faber.
Radio för speciellt intresserade Ser bra ut med din McIntosh-anläggning.
Kolla! En skivspelare från Ikea! Ikea sätter musiken först med Obegränsad skivspelare, skrivbord och vilstol. I samarbete med Swedish House Mafia
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend