TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Cerwin-Vega på skrivbordet

forfatter
Publicerad 2011-08-23 - 08:23

Köper man Cerwin-Vega XD3 går det nog enkelt att hålla skrivbordet rent från damm och allehanda papperslappar. Det är bara att vrida upp volymen och blåsa på …

Den karaktäristiska röda ringen på baselementet finns naturligtvis på plats, förhoppningsvis också det lättlyssnade ljudet och den explosiva dynamiken. Amerikanerna brukar ju kunna spela högre och hårdare än de flesta.

XD3 är 20 cm höga och har förstärkare som lämnar 2 x 15 watt. Musiken kommer från en diskant och ett tretums baselement.

Högtalarna kan kopplas till minijack-utgången på en dator och har en Vega-basknapp på baksidan som ger musiken extra tryck. På den ena högtalarens front finns en ljudingång, ett hörlursuttag och en volymkontroll.

Cerwin-Vega XD3 kostar 1 200 kronor per par och finns i svart högglans.

hifiklubben.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dynaudio gör det enkelt med trådlösa Focus Du behöver bara två Focus-högtalare för att streama musik
Skotska fynesser i München Fyne Audio visade komplett vintage-stil på highend-mässan i München.
Yamaha släpper trådlös high-end-förstärkare och ny golvhögtalare Superspännande integrerad förstärkare med streaming och DAC.
Spektakulärt från Monitor Audio Monitor Audio firar 50 år med några mycket besynnerliga högtalare.
Den här skivspelaren hade vi kunnat tänka oss Den nya skivspelaren MoFi MasterDeck och RIAA-steget MasterPhono skulle vi mycket väl kunna tänka oss att ställa på stereobänken.
Kolla, en Metallica-grammofon! Av alla Pro-Jects många nyheter föll vi mest för The Metallica Turntable.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend