TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Batteridriven D/A-omvandlare från Bel Canto

Man kan inte köra Bel Cantos nya D/A-omvandlare med batterier från mataffären, men den använder sig av en teknik som efterliknar batteridrift för att hålla nere störningarna.

forfatter
Publicerad 2010-03-05 - 13:56


Bel Canto gör verkligen lättmöblerad hifi. Men de små förstärkarna, CD-spelarna och D/A-omvandlarna är inga småttingar när det gäller ljudkvalitet, det har vi tagit reda på i ett lyckat test.

Men med DAC3.5 är det första gången de försöker sig på en egenutvecklad Virtual Battery Power-strömförsörjning. Den fungerar så att en isolerad strömförsörjning uppför sig som om den vore driven av batterier, bortkopplad från elnätet, så att man slipper störningar och interferens i omvandlarens 24 bit/192 kHz-signalbehandling. Som är kapabel att leverera en dynamik på 126 dB med marginellt brus.

Omvandlaren i DAC3.5 arbetar med 192-kHz sampling och 24-bitars upplösning oberoende av ljudkälla och har fem ingångar för digitala ljudkällor, balanserade utgångar och en 24-bitars digitalstyrd volymkontroll.

Bel Canto DAC3.5 finns med svart eller silverfärgad front.

www.plaudio.com

Marius


Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Arne är integrerad och lämnar 30 watt effekt Svenska Engström gör sin första integrerade förstärkare.
Dynaudio gör det enkelt med trådlösa Focus Du behöver bara två Focus-högtalare för att streama musik
Skotska fynesser i München Fyne Audio visade komplett vintage-stil på highend-mässan i München.
Yamaha släpper trådlös high-end-förstärkare och ny golvhögtalare Superspännande integrerad förstärkare med streaming och DAC.
Spektakulärt från Monitor Audio Monitor Audio firar 50 år med några mycket besynnerliga högtalare.
Den här skivspelaren hade vi kunnat tänka oss Den nya skivspelaren MoFi MasterDeck och RIAA-steget MasterPhono skulle vi mycket väl kunna tänka oss att ställa på stereobänken.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend