Search
Generic filters

IFA 2006: Ny DVD-mästare från Denon

Denon låter sig inte störas av kampen mellan HD DVD och Blu-ray. Tvärtom lanserar de sin kanske hittills bästa DVD-spelare.

Även om Denon har haft några av marknadens bästa DVD-spelare genom åren så är de inte tillräckligt mäktiga för att kunna avgöra striden om de nya HD-DVD-formaten. Så medan anhängarna av Blu-ray och HD DVD kämpar för allt vad tygeln håller, tar den japanska tillverkaren det lugnt och väntar på att striden ska avgöras. Denon har en fot i varje läger och lär knappast släppa någon helt ny generation spelare i första taget. Under tiden handlar det om en finputsning av nuvarande generation. En ganska så ordentlig finputsning. Nya DVD-3930 (14 000 kronor) kan mycket väl vara varje hemmabioentusiasts dröm – åtminstone tills HD DVD- och/eller Blu-ray-formatet etableras. Med den exotiska HQV-processorn (Hollywood Wuality Video) från Silicon Optics har DVD-3930 alla förutsättningar att kunna bli klassens värsting när det gäller bildkvalitet. HQV-processorn tar kål på de flesta störningar, linjeflimmer och andra artefakter som kan uppstå när den relativt kraftigt komprimerade DVD-signalen ska visas på skärmen. Vi fick en demonstration av den nya modellen och föregångaren DVD-3910 och kan inte göra annat än medge att skillnaderna var dramatiska!

Marius


Senaste artiklar:

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Google hoppas att smarthögtalaren Nest Audio ska klå konkurrenterna. Det kommer också en ny Chromecast med fjärr och mobiltelefonen Google Pixel 5.
  Chatt-funktionen som fungerar mellan de två apparna blir nu officiellt tillgänglig för alla användare.
  Här är en mus som sätter både fart och färg på spelen.
  Lenovo X1 Fold går redan att beställa.
  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Epson EH-TW9400

  Riktpris: 32000 kr Den förnuftigaste highend-projektorn

  BenQ W5700

  Riktpris: 30000 kr Billig biomaskin med 4K

  Panasonic DP-UB820

  Riktpris: 5000 kr Prisvärd biomaskin

  Epson EH-LS100

  Riktpris: 30000 kr Vi förväntade oss mycket mer
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.