Search
Generic filters

Hemmabio med Bose Lifestyle V30

Det här är mer än bara ett litet högtalarsystem till hemmabion. V30 är en superkompakt hemmabioanläggning.

De pyttesmå Jewel Cube-högtalarna syns knappt när man hänger dem på väggen eller sätter dem i en hylla. Fyra stycken utgör front- och bakhögtalarna, och en liggande version är centerhögtalaren. Tillsammans med Acoustimass-bashögtalaren har man – nästan – en komplett hemmabio.

Det som skiljer Lifestyle V30 från ett vanligt högtalarsystem är mediekonsolen (längst bak till vänster på bilden). Den kopplas till alla befintliga signalkällor som DVD- och Blu-ray-spelare, och har full uppskalning av videosignalen till 1080p-upplösning. Allt via HDMI-ingångarna på baksidan.

Anläggningen kan styras från den medföljande fjärrkontrollen som styr upp till fyra anslutna källor (med radiovågor, inte infrarött ljus), och en displaymodul är allt man behöver bry sig om för att sköta anläggningen. Bose har inkluderat ADAPTiQ-rumskorrektion som kalibrerar anläggningen automatiskt när man installerar det. Lifestyle V20 är samma anläggning som Lifestyle V30, fast med aningen enklare högtalare. Priserna beräknas hamna på drygt 20 000 kronor för Lifestyle V20 och drygt 30 000 kronor för V30 när de båda systemen släpps i januari. www.bose.se

Marius


Senaste artiklar:

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Epson EH-TW9400

  Riktpris: 32000 kr Den förnuftigaste highend-projektorn

  BenQ W5700

  Riktpris: 30000 kr Billig biomaskin med 4K

  Panasonic DP-UB820

  Riktpris: 5000 kr Prisvärd biomaskin

  Epson EH-LS100

  Riktpris: 30000 kr Vi förväntade oss mycket mer
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.