TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Electrocompaniet Maestro med Blu-ray

Electrocompaniet har planer på att lansera en allt-i-ett-anläggning med en helt ny och radikal design. Maestro är utrustad med Blu-ray-spelare och 3 x 120 watt.

forfatter
Publicerad 2010-01-22 - 09:58


Detta är tyvärr den enda och (minst dåliga) bilden av Maestro. Som fått en markant överhalning sedan vi först stötte på prototypen på High End-mässan i München 2008.

Den nya designen är minst sagt läcker, det vita utförandet lär se propert ut hemma i de flesta vardagsrum – även om det kanske finns de som fortfarande älskar Electrocompaniets åldrade design med tjock akryl och mässingsknappar mot svart bakgrund.

Det nya utförandet är minimalistiskt, men på insidan är det ”maximalism” som gäller.
Electrocompaniet har lyckats få plats med en 3-kanalig förstärkare som lämnar 3 x 120 watt, Blu-ray-spelare, FM/AM-radio, nätverksanslutning för streaming av ljud och bild, samt stöd för Dolbys och DTS hemmabioformat. Maestro kan också användas med iPod och har integrerad internetradio och plats för DAB-modul.

Den har också trådlös överföring till bakhögtalare och kan användas med Electrocompaniets trådlösa förstärkare PSB-1 som lämnar 2 x 120 watt. Det betyder att Maestro kan bli en komplett hemmabioanläggning med Blu-ray.

Pris och tillgänglighet vet vi ingenting om i skrivande stund.

www.electrocompaniet.com

Marius


Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farväl, Onkyo! Kommentar: Ett av de stora gamla träden i hi-fi-skogen har fallit. Utan ett ljud.
Kolla in Sonys nya 4K-projektorer Erbjuder bland annat laserljus till ett helt nytt pris!
Utlovar saftig bas utan separat sub Kompakta Denon DHT-S217 har Dolby Atmos – och inbyggd subwoofer!
Ta med dig bilden vart som helst! Samsung The Freestyle är en praktisk projektor när du behöver snabb och enkel videounderhållning i stort format – men den har sina begränsningar.
McIntosh uppdaterar MX100 med Control4 Nu kan du integrera processorn i ditt smarta hem.
Ny Blu-ray-spelare från Reavon Nykomlingen UBR-X110 har uppgraderats med möjligheten att spela SACD.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend