Search
Generic filters

Arcam går Solo igen

Det här är allt du behöver för hemmabio med musikströmning, säger Arcam om Solo Movie.

Den här smala boxen ser ut som en Blu-ray-spelare, eller kanske en TV-mottagare, men är faktiskt en hel hemmabioreceiver med inbyggd BD-spelare och Bluetooth-strömning.

Solo Movie lämnar 5 x 60 watt till ett 5.1-högtalarsystem och använder Arcams klass G-förstärkning som ger mer effekt än vad siffrorna vill få oss att tro.

Fyra HDMI-ingångar, nätverkskontakt, optisk digitalingång och till och med skivspelaringång (!) betyder att man kan koppla in det mesta. Inbyggd radio (FM och DAB+) finns också.

Solo Movie är utrustad med Arcams Bluetooth-teknik som ska ge 30–50 dB bättre dynamik än normalt. Priset är 27 900 kronor.

Det kommer också en stereoversion för dem som inte behöver 5.1-hemmabio och Blu-ray. Den heter Solo Music och kostar lite drygt 20 000 kronor.

Foto: Arcam
Foto: Arcam
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Epson EH-TW9400

  Riktpris: 32000 kr Den förnuftigaste highend-projektorn

  BenQ W5700

  Riktpris: 30000 kr Billig biomaskin med 4K

  Panasonic DP-UB820

  Riktpris: 5000 kr Prisvärd biomaskin

  Epson EH-LS100

  Riktpris: 30000 kr Vi förväntade oss mycket mer
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.