TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Nya mobilspel för Netflix-abonnenter

Nya mobilspel till Android och iOS. Kan du överleva zombieapokalypsen?

forfatter
Publicerad 2022-03-25 - 14:14

Netflix är inte bara filmer och serier. Den senaste tiden har streamingjätten gett sig på spel. De finns till Android och iOS och är gratis att ladda ner för Netflix-prenumeranter.

De senaste spelen i butikerna är ”This Is A True Story”, ”Shatter Remastered” och ”Into The Dead 2: Unleashed”.

This Is A True Story är inte fiktion utan en sann berättelse om en afrikansk kvinnas dagliga kamp för att förse sin familj med vatten söder om Sahara. Spelet är utvecklat i samarbete med Charity: Water, som är en ideell organisation som tillhandahåller rent och säkert dricksvatten till människor i utvecklingsländer. Rollspelet är baserat på riktiga intervjuer och upplevelser och ger spelarna en möjlighet att utforska ett vackert, handmålat landskap samtidigt som de överlever en storm, fångar tjuvskyttar – och till och med blir vänner med en get.

81518720 TIATS game art horizontal na en 04
Grafiken i This Is A True Story är handmålad. (Skärmdump: Netflix)

Shatter Remastered är mindre seriöst. Det är ett retro-arkadspel i Breakout-stil. Shatter Remastered innehåller dussintals nivåer fyllda med power-ups, boss-strider och specialattacker.

81518721 ShatterRe game art horizontal na en 02
Shatter Remastered är klassisk tegelstenskrossning. (Skärmdump: Netflix)

Om avkoppling för dig är att slåss hjärndött samtidigt som du flyr undan ännu hjärndödare zombies är Into The Dead 2: Unleashed grejen. Här handlar det om att rädda din familj och överleva zombieapokalypsen. I en värld där ingen går säker måste du göra vad som behövs för att överleva. Lemlästa, döda och eliminera de vandöda – allt för att ständigt hålla dig i rörelse.

81557928 ITD2 game art horizontal na en 02
Livet är tufft i förorten! Into The Dead 2: Unleashed. (Skärmdump: Netflix)

This Is A Atrue Story och Shatter Remastered går att ladda ner redan nu, Into The Dead 2: Unleashed kommer snart.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Läckert! Det vattnas i munnen när jag ser dessa ursnygga pjäser! Nu är jag dock en lycklig och mycket nöjd ägare av Technics SU-G700M2 som införskaffades i år! Wow vilket sound! Men! Man kan ju skaffa en förstärkare till 😉

Maffigt gaming-headset från SteelSeries Den nya toppmodellen Arctis Nova Pro lovar bland annat äkta surroundlyd!
Spela i 3D utan glasögon Acer Predator Helios 300 ger djup till dina spel.
Kolla in denna Porsche Design 4K-skärm PD32M: Supercool 32" spelskärm med 144 Hz och 4K-upplösning, inspirerad av Porsche.
Helt grym 4K-spelskärm från MSI Den här gaming-skärmen från MSI kombinerar Ultra HD-upplösning med kontrast på ett föredömligt sätt och har dessutom fantastiska färger!
Netflix-action där du spelar huvudrollen Nya mobilspel till Android och iOS. Kan du överleva zombieapokalypsen?
Snart får PS5 en viktig uppdatering Sony lovar smidigare spelupplevelser.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend