TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Nya mobilspel för Netflix-abonnenter

Nya mobilspel till Android och iOS. Kan du överleva zombieapokalypsen?

forfatter
Publicerad 2022-03-25 - 14:14

Netflix är inte bara filmer och serier. Den senaste tiden har streamingjätten gett sig på spel. De finns till Android och iOS och är gratis att ladda ner för Netflix-prenumeranter.

De senaste spelen i butikerna är ”This Is A True Story”, ”Shatter Remastered” och ”Into The Dead 2: Unleashed”.

This Is A True Story är inte fiktion utan en sann berättelse om en afrikansk kvinnas dagliga kamp för att förse sin familj med vatten söder om Sahara. Spelet är utvecklat i samarbete med Charity: Water, som är en ideell organisation som tillhandahåller rent och säkert dricksvatten till människor i utvecklingsländer. Rollspelet är baserat på riktiga intervjuer och upplevelser och ger spelarna en möjlighet att utforska ett vackert, handmålat landskap samtidigt som de överlever en storm, fångar tjuvskyttar – och till och med blir vänner med en get.

81518720 TIATS game art horizontal na en 04
Grafiken i This Is A True Story är handmålad. (Skärmdump: Netflix)

Shatter Remastered är mindre seriöst. Det är ett retro-arkadspel i Breakout-stil. Shatter Remastered innehåller dussintals nivåer fyllda med power-ups, boss-strider och specialattacker.

81518721 ShatterRe game art horizontal na en 02
Shatter Remastered är klassisk tegelstenskrossning. (Skärmdump: Netflix)

Om avkoppling för dig är att slåss hjärndött samtidigt som du flyr undan ännu hjärndödare zombies är Into The Dead 2: Unleashed grejen. Här handlar det om att rädda din familj och överleva zombieapokalypsen. I en värld där ingen går säker måste du göra vad som behövs för att överleva. Lemlästa, döda och eliminera de vandöda – allt för att ständigt hålla dig i rörelse.

81557928 ITD2 game art horizontal na en 02
Livet är tufft i förorten! Into The Dead 2: Unleashed. (Skärmdump: Netflix)

This Is A Atrue Story och Shatter Remastered går att ladda ner redan nu, Into The Dead 2: Unleashed kommer snart.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Senaste nytt om Forza Motorsport - se den nya trailern Påstås vara den mest tekniskt avancerade racingsimulatorn någonsin - får dessutom uppslukande Dolby Atmos-surroundljud!
lbpluss
IFA 2022: LG lanserar flexibel OLED-skärm LG: s nya OLED-skärm är skräddarsydd för gaming och kan växla mellan böjd och platt med en knapptryckning. Men priset är saftigt!
Razer siktar mot huvudet Razers nya gaming-soundbar vet var du sitter och justerar ljudet efter det för att ge en 3D-surroundupplevelse.
Spännande nyheter från Audio-Technica StreamSet-serien är speciellt gjord för proffsspelare och Twitch-strömmare.
10 feta spel-lurar Ska du börja året med att uppgradera ljudet till dina spel? Läs vårt stora test av 10 av marknadens läckraste headset.
Följ Ljud & Bild