Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Cobra är en ny spelserie från Razer

Razer Cobra och Razer Cobra Pro är snabba spelmöss som kan användas med båda händerna.

Av / 2023-07-02 - 14:10
Cobra är en ny spelserie från Razer

Spelmöss dyker upp i en stadig ström, men det är sällsynt att det kommer en helt ny produktfamilj. Men det gör det nu från Razer, som presenterar Razer Cobra-serien, bestående av den trådbundna Cobra och den trådlösa Cobra Pro.

Att de nya mössen är svarta kommer inte som en överraskning. Inte heller att de lyser upp i regnbågens alla färger. Men mer anmärkningsvärt är att mössen är symmetriskt konstruerade så att de kan användas med både höger och vänster hand. Nästan åtminstone, eftersom du som vänsterhänt måste klara dig utan de två tumknapparna som bara finns på ena sidan av musen.

Cobra Pro är den mest uppslukande, funktionsrika trådlösa och symmetriska musen som finns tillgänglig idag, säger Barrie Ooi, chef för Razers PC Gaming Division.

Razer Cobra Pro lovar spelare ”en ny nivå av kontroll.” Musen har 10 anpassningsbara kontroller, 5 inbyggda minnesprofiler och 11 individuellt adresserbara Chroma RGB-zoner.

Cobra Pro och Cobra. (Foto: Razer)

Razer Cobra Pro har lånat teknik från Razers andra serier, inklusive Focus Pro 30K optisk sensor, optiska musknappar och HyperSpeed trådlös anslutning.

Razer Cobra Pro kostar 150 euro (cirka 1 800 kronor) och Razer Cobra kostar 50 euro (cirka 600 kronor). Båda finns att köpa nu.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Apple godkänner PC-emulator för iOS

Fortnite tillbaka på iOS

AOC: Full HD fortfarande aktuellt

Första UPS:en för spelare

Platt tangentbord kan nästan skickas som ett brev

Razers nya gamingmus väger endast 55 gram

Här är de nya Xbox-konsolerna

Spel med djup

Ge dig in i spelet med AI

Samsungs gamingskärmar med AI

En ansiktslyftning för Asus handhållna konsol

Fred i konsolkriget efter 45 år

Rulla till toppen