Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Polaroid Go

Polaroid i miniversion.

Instant-kameror – eller Polaroid-kameror, som många kallar dem – är fortfarande enormt populära. Det säger väl en hel del att till och med Leica har en instant-kamera. Då måste det finnas en marknad.

Men ingen är lika liten som Polaroid Go.

Den lilla instant-kameran är bara 10,5 x 8,3 x 6,1 cm och går ner i en jackficka. Den använder en speciell Go-film som ger analoga bilder på 6,6 x 5,4 cm och där själva motivet är 4,7 x 4,6 cm, som syns på bilden nedan.

Polaroid Go rainbow

Foto: Polaroid

Polaroid Go

  •      Världens minsta analoga snabbkamera
  •      Klassiskt fyrkantigt format
  •      Ikonisk design
  •      Långvarigt batteri som håller i till 15 filmpaket
  •      Dubbel exponering och selfie-spegel

 

Annons

Polaroid Go finns i butikerna i juni 2021 och kostar 1 300 kronor.

Foto: Polaroid

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.