TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Polaroid Go

Polaroid i miniversion.

Instant-kameror – eller Polaroid-kameror, som många kallar dem – är fortfarande enormt populära. Det säger väl en hel del att till och med Leica har en instant-kamera. Då måste det finnas en marknad.

Men ingen är lika liten som Polaroid Go.

Den lilla instant-kameran är bara 10,5 x 8,3 x 6,1 cm och går ner i en jackficka. Den använder en speciell Go-film som ger analoga bilder på 6,6 x 5,4 cm och där själva motivet är 4,7 x 4,6 cm, som syns på bilden nedan.

Polaroid Go rainbow
Foto: Polaroid

Polaroid Go

  •      Världens minsta analoga snabbkamera
  •      Klassiskt fyrkantigt format
  •      Ikonisk design
  •      Långvarigt batteri som håller i till 15 filmpaket
  •      Dubbel exponering och selfie-spegel

 

Polaroid Go finns i butikerna i juni 2021 och kostar 1 300 kronor.

Foto: Polaroid

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.