Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Panasonic Lumix GH6 firmware v2.3

Får 4K/120p via HDMI.

Skrivet av / 2023-07-04 - 19:43
Panasonic Lumix GH6 firmware v2.3

Den nya firmware-versionen för Lumix GH6 kan laddas ner gratis och utökar kamerans videofunktioner. En Lumix GH6 är redan en av de mest kapabla systemkamerorna för videoinspelning, och dess praktiska format och rikliga funktioner har gjort den till en favorit bland videoskapare. Både amatörer och professionella.

Läs också GH6: Värsting-videokamera som även tar stillbilder GH5 har äntligen fått en ersättare. Panasonic Lumix GH6 är en maxad videokamera förklädd som stillbildskamera.

Nu släpps en ny firmwareversion med fler funktioner. Version 2.3 stöder Cine 4K 120p/100p och 4K 120p/100p över HDMI, medan v2.3 ger stöd för 5.7K 12-bitars RAW-video till en extern Blackmagic Design-inspelare via HDMI.

V2.3 stöder C4K, anamorfisk 4:3 i 5.8K eller 4.4K, och filerna kan lagras externt som Blackmagic RAW. Filerna måste bearbetas i DaVinci Resolve.

Läs mer om GH6 och SSD-lagring här.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa hela artikeln?

Med LB+ Total får du tillgång till ALLT innehåll på Ljud & Bild och LB Home

Redan prenumerant? Logga inn.

Vill du ha tillgång till enbart Ljud & Bild eller LB Home?

Klicka här för att beställa Ljud & Bild

Klicka här för att beställa LB Home

Fjärde generationens drönare i fickformat

Retrokamera i fullformat

Världens dyraste 50mm

Kamera för tuffingar

Mycket mer än bara en uppdatering

Löser problemet med mellanformatskameror

Rulla till toppen