TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Leica erbjuder uppgradering av M8

Alla som har en eller planerar att köpa en Leica M8 digitalkamera kan nu uppgradera slutaren och få ett slitstarkt safirglas på LCD-skärmen.

forfatter
Publicerad 2008-02-08 - 12:00

Mätsökarkameran M8 som vi testade 2007 kan uppgraderas med en slutare som reducerar vibrationer och slutarljudet.Plastglaset över skärmen på baksidan byts även ut mot ett starkare och mer repbeständigt safirglas och man får även två års förlängd garanti.För att uppgradera kameran måste man anmäla sitt intresse till Leica med början i mars. De hoppas komma igång med uppgraderingarna från augusti 2008.Uppgraderingen kostar 1200 Euro.Om uppgraderingsprogrammet också öppnar möjligheter för framtida byten av bildsensor och andra vitala delar sägs det inget om. Det är tekniskt möjligt om än omfattande.Mätning av slutarljudet på M8 före och efter uppgraderingenLäs mer om uppgraderingen av M8 här.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ljusstark supervidvinkel 18 mm brännvidd gör att Panasonic Leica-objektivet fångar ännu mer av motivet.
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Proffskamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion och allt en flaggskeppskamera behöver, utom två saker.
Ljusstark och förbättrad zoom från Sony Lägre vikt och högre prestanda är nyckelorden för Sony FE 24-70mm F2.8 GM II.
5 tips: Så tar du bättre bilder i påsk Solens värmande strålar är inte alltid fotografens bästa vänner. Här får du lära dig hur du undviker dem – och fyra andra saker som förstör dina bilder.
Leica släpper svart Summicron 28mm f2 Kommer endast i få exemplar – med en förbättring man måste titta noga efter.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend