TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Fujifilm instax mini Link 2 fotoskrivare för fickan

Skapa dina egna foton direkt från appen och skriv ut.

forfatter
Publicerad 2022-06-16 - 15:08

Sommaren är högsäsong för foton och med en liten skrivare i fickan är du redo att dela fysiska foton. Inte bara bilder på sociala medier. Så här tänker Fujifilm, som har lanserat den lilla instax mini Link 2 Smartphone Printer, gör papperskopior av bilderna.

Den lilla skrivaren använder samma 62 mm × 46 mm papper som du köper i kassetter och skriver ut från. Men mini Link 2 har några coola funktioner som vi inte har sett på andra skrivare.

INSTAX MINI SPRAY ART
INSTAX MINI SPRAY ART

Här kan du lägga till grafik till utskrifterna från instax mini Link-appen på din mobil. Som visas på bilderna ovan. Men man kan också rita sina egna mönster genom att sikta med LED-lampan på sidan av skrivaren. Teckningen visas i appen, och så är det bara att skriva ut resultatet när du är nöjd med designen.

Läs också Coolaste kameran på länge Med den här lilla kameran kan du dela fysiska bilder direkt från minneskortet.
DSF4848

Video

Fujifilm kallar det instaxAiR, och det är en funktion där du kan spela in en video av teckningen du har skapat och dela den med en QR-kod som kan skannas för att titta på videon. Den kan också laddas ner och delas på sociala medier.

220215 Instax Mini 2 Features 4 Design Focussed comp retouch copy
Instax Mini 2

Fujifilm säger att det bara tar 15 sekunder att skriva ut en bild, och att batteriet räcker till 100 instax-bilder per laddning.

Skrivaren finns tillgänglig från 22 juni i färgerna Soft Pink, Clay White och Space Blue. Priset anges till 1 299 kronor.

220215 Instax Mini 2 Features 11 Collage 0648 retouch
Instax Mini 2 Collage

 

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

En mycket speciell zoom Sonys nya normalzoom är ovanlig.
Råaste zoomen vi sett 10x ultra-telezoom för fullformat.
Lumix S5II och S5IIX: Kompakta fullformatskameror vi suktar efter Panasonics kompakta fullformatskamera Lumix S5II kan äntligen filma med fasbaserad autofokus. S5IIX ger fler häftiga videofunktioner.
Guide till analoga filmkameror Att fotografera analogt har blivit enormt populärt. Här är kamerorna vi rekommenderar.
Så kommer du igång med analog fotografering Vi förklarar allt grundläggande på ett enkelt sätt.
Följ Ljud & Bild