TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

18 megapixlar och OLED-pekskärm

Sony Cybershot TX200V kan ta stillbilder samtidigt som du filmar HD-video. Och inte tar den mycket plats i fickan heller.

forfatter
Publicerad 2012-02-05 - 21:36

Det är inte så många kameror som kan ta stillbilder (13,5 Mp-upplösning) samtidigt som man filmar, men med Sonys nya TX200V är det bara att knäppa på. Samtidigt som filmen rullar.

Den 16 mm tunna kameran har en ännu ljuskänsligare Exmor R-bildsensor med 18 megapixlar och kan fokusera på så kort tid som 0,13 sekunder. Eller 0,25 sekunder om ljuset är dåligt.


En 3,3-tums knivskarp OLED-pekskärm med 1,23 Mp-upplösning ger tillgång till alla inställningar och det går att bläddra i bilder på samma sätt som i en smartmobil, genom att dra med fingret över skärmen.

Ett 5x-zoomobjektiv, från 26 till 130 mm, ligger vinklat på insidan av kameran som är smuts- och vattenkyddad och tryggt kan tas med till badstranden. Den tål nämligen 5 meters djup. Och minusgrader.


sony.se

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Proffskamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion och allt en flaggskeppskamera behöver, utom två saker.
Ljusstark och förbättrad zoom från Sony Lägre vikt och högre prestanda är nyckelorden för Sony FE 24-70mm F2.8 GM II.
5 tips: Så tar du bättre bilder i påsk Solens värmande strålar är inte alltid fotografens bästa vänner. Här får du lära dig hur du undviker dem – och fyra andra saker som förstör dina bilder.
Leica släpper svart Summicron 28mm f2 Kommer endast i få exemplar – med en förbättring man måste titta noga efter.
GH6: Värsting-videokamera som även tar stillbilder GH5 har äntligen fått en ersättare. Panasonic Lumix GH6 är en maxad videokamera förklädd som stillbildskamera.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend