TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

CES 2023: 6K-skärm för proffs

Dell har med sig nya verktyg för videografer och andra proffs till mässan i Las Vegas.

forfatter
Publicerad 2023-01-06 - 08:43

På CES-mässan i Las Vegas har Dell presenterat en skärm i 6K-upplösning och med IPS Black-teknik. Kombinationen av extra hög upplösning och IPS Black, som är en förbättring av den klassiska LCD-skärmen, bör göra Dell UltraSharp 32 6K (U3224KB) extra intressant för grafiska designer. IPS Black är utvecklat av LG och ger upp till 41 procent djupare svärta och 20 procent bättre färgkorrekthet.

Dell UltraSharp 32 6K har extra upplösning och kontrast för bland annat videoredigering. (Foto: Dell)

Om man inte behöver 6K-upplösning har Dell presenterat två andra bildskärmar i UltraSharp-serien: UltraSharp 34 Curved (U3423WE), som är en böjd WQHD-skärm med IPS Black, och UltraSharp 43 4K (U4323QE), som kan används med upp till fyra datorer samtidigt genom att dela upp skärmen i fyra zoner.

Om du har köpt fyra datorer och därför bara har råd med en enda bildskärm kan Dell UltraSharp 43 4K (U4323QE) vara lösningen. (Foto: Dell)

Priser och nordisk tillgänglighet avslöjades inte på mässan.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

Bättre videokonferenser billigt Logitech Brio 300 är en överkomlig webbkamera som erbjuder bättre kvalitet på Zoom och Teams än datorns inbyggda kamera.
80-tums bild från 1 cm avstånd Supernära projektor ger skarpa bilder i klassrum och mötesrum.
Nya MacBooks och Mac minis med nya, kraftfullare M2-processorer Det blixtsnabba M2-chipet från Apple får två ännu snabbare uppdateringar som hittar in i både Mac mini och MacBook Pro.
Ny mobil för folk med slips Ska vara den perfekta jobbmobilen för affärsmän.
Ultra-ultraskarpt från Dell Dell har med sig nya verktyg för videografer och andra proffs till mässan i Las Vegas.
Följ Ljud & Bild