Search
Generic filters

Svenskarna älskar Beck

Fyra nya filmer på gång, med norske Steinar som ny poliskollega

På C More ser man en tydlig trend bland de svenska filmerna. Varje gång de släpper en ny Beck-film så slås det nya rekord.

Förra året kom Rum 302, den första av åtta nya Beckfilmer som hade premiär på C More, och den satte tittarrekord. I år har den nya filmen Beck – Gunvald streamats av dubbelt så många under premiärveckorna. Den har därmed blivit den mest sedda filmen någonsin på filmtjänsten.

Och snart får gruppen en ny kollega i den kommande filmen Beck – Steinar. Den norske kollegan spelas av Kristofer Hivju, som vi känner som Tormund Giantsbane i Game of Thrones. Han har även fått en Guldbagge för sin insats i Turist.

Gunvald kan ses nu.
Steinar har premiär på C More den 6 februari.
Vägs Ände har premiär den 5 mars.
Sista Dagen har premiär den 2 april.

 

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.