Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Så här kan du se ALLT på Netflix

Den här appen gör att du kommer åt alla titlar som finns i alla länder.

Skrivet av / 2016-01-19 - 15:47
Så här kan du se ALLT på Netflix

Även om Netflix har meddelat att de tänker täppa till hålen som gör att VPN- och DNS-tjänster kan kamouflera användarens IP-adress och på så sätt ge tillgång till material som bara är avsett för Netflix tittare i USA, så går det ännu så länge att på ett enkelt sätt komma åt samtliga Netflix-titlar, vilket land de än är begränsade till.

Det betyder att man kan titta på 14 000 filmer och TV-program i stället för de drygt 2 100 titlar som finns på svenska Netflix. Amerikanska tittare kan välja mellan 6 000 titlar.

Tjänsten heter Smartflix och är enkel att ladda ner till Windows och Mac OS. Programmet kopplas mot Netflix-kontot som man loggar in med och sedan är det bara att titta så mycket man orkar.

Smartflix är gratis under tiden det är i beta-version. När det är klart för officiell lansering kommer det att kosta 7,99 dollar som engångssumma.

Det bör dock påpekas att Netflix när som helst kan täppa till hålen som VPN- och DNS-tjänster använder sig av, vilket då innebär att Smartflix inte fungerar längre.

Ladda ner programmet på smartflix.io

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr & Mrs Smith kommer tillbaka!

Mord i Venedig går snart att streama

Bättre än Yellowstone?

Spidey!

Trailer för Reacher

Förnyad!

Kommer till strömning

Så Yellowstone var inte (helt) död

Så fungerar Dashtoon

Kommer till Disney+!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen