SUPERERBJUDANDE PÅ LJUD & BILD. 30% DENNA VECKA! SE ERBJUDANDET HÄR!

Så här kan du se ALLT på Netflix

Den här appen gör att du kommer åt alla titlar som finns i alla länder.

Även om Netflix har meddelat att de tänker täppa till hålen som gör att VPN- och DNS-tjänster kan kamouflera användarens IP-adress och på så sätt ge tillgång till material som bara är avsett för Netflix tittare i USA, så går det ännu så länge att på ett enkelt sätt komma åt samtliga Netflix-titlar, vilket land de än är begränsade till.

Det betyder att man kan titta på 14 000 filmer och TV-program i stället för de drygt 2 100 titlar som finns på svenska Netflix. Amerikanska tittare kan välja mellan 6 000 titlar.

Tjänsten heter Smartflix och är enkel att ladda ner till Windows och Mac OS. Programmet kopplas mot Netflix-kontot som man loggar in med och sedan är det bara att titta så mycket man orkar.

Smartflix är gratis under tiden det är i beta-version. När det är klart för officiell lansering kommer det att kosta 7,99 dollar som engångssumma.

Det bör dock påpekas att Netflix när som helst kan täppa till hålen som VPN- och DNS-tjänster använder sig av, vilket då innebär att Smartflix inte fungerar längre.

Ladda ner programmet på smartflix.io

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Den taiwanesiska tillverkaren av mopeder och motorcyklar presenterar sin elektriska KYMCO F9 på torsdag.
  Nu har Black Week börjat på allvar. Här är hörlurarna du ska hålla utkik efter!
  Serien består av sex avsnitt och bygger på den kritikerrosade podcasten Equinox 1985.
  Black Friday är snart här. Så här handlar du säkert och gör de bästa klippen.
  Nu vill B&W också vara med i 48-tumsklubben!
  Nedräkningen till Black Friday har börjat, här är TV-apparaterna du ska hålla utkik efter!
  Komponenterna i den nya specialmodellen är av allra högsta klass.
  Nya TrueControl ANC låter dig välja hur mycket brusreducering och EQ du vill ha.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.