Search
Generic filters

Så här kan du se ALLT på Netflix

Den här appen gör att du kommer åt alla titlar som finns i alla länder.

Även om Netflix har meddelat att de tänker täppa till hålen som gör att VPN- och DNS-tjänster kan kamouflera användarens IP-adress och på så sätt ge tillgång till material som bara är avsett för Netflix tittare i USA, så går det ännu så länge att på ett enkelt sätt komma åt samtliga Netflix-titlar, vilket land de än är begränsade till.

Det betyder att man kan titta på 14 000 filmer och TV-program i stället för de drygt 2 100 titlar som finns på svenska Netflix. Amerikanska tittare kan välja mellan 6 000 titlar.

Tjänsten heter Smartflix och är enkel att ladda ner till Windows och Mac OS. Programmet kopplas mot Netflix-kontot som man loggar in med och sedan är det bara att titta så mycket man orkar.

Smartflix är gratis under tiden det är i beta-version. När det är klart för officiell lansering kommer det att kosta 7,99 dollar som engångssumma.

Det bör dock påpekas att Netflix när som helst kan täppa till hålen som VPN- och DNS-tjänster använder sig av, vilket då innebär att Smartflix inte fungerar längre.

Ladda ner programmet på smartflix.io

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.
  Panasonic börjar rulla ut sin första Android-TV i november!
  Byggs bara i 50 exemplar – och de blir inte direkt billiga.
  Förutom Elite 85t släpper Jabra aktiv brusreducering till befintliga Elite 75t.
  Nu är det officiellt. Om tre veckor lanserar OnePlus sin nästa mobil.
  I dag släpper Netflix trailern till deras första norska originalfilm: Kadaver

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.