Search
Generic filters

Lara Croft

Lara Croft är tillbaka, och det är ett ganska så trevligt återseende. Klättringar på höga ruiner och i djupa grottor blandade med gåtor och en och annan skottväxling, är fortfarande en bra kombination.

Under spelets gång får vi en inblick i delar av Laras förflutna, och den övergripande historien knyts ihop på ett acceptabelt sätt. Rytmen är felfri och det är alltid flytande övergångar från klättring och skjutning till problemlösning och bossfighting. Motorcykelsekvenserna är enda smolket i glädjebägaren, och kunde med fördel ha uteblivit.Rösterna är bra, men ljudet får ett stort minus i kanten eftersom det är så obalanserat. Plötsligt är det omöjligt att höra vad som sägs utan att sänka volymen på ljudeffekter och musik, eller aktivera textningen, men då är det redan för sent. Grafikens kvalitet är också väldigt varierande, och särskilt på detta område märks det att spelet har givits ut på så många olika plattformar samtidigt. Det ser visserligen bra ut på PlayStation 2, men 360:n får sällan visa musklerna ordentligt.http://vidsearch.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1171534724Plattform: Xbox 360 (finns även till PC, PS2, Xbox och PSP)Utgivare: Eidos InteractiveImportör: Pan Visionwww.panvision.com Stämning:Kontroll:Innehåll:GrafikLjud:Totalbetyg:777767Bra rytmVäldigt enkla gåtorOtroligt dåliga motorcykelscener

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Snart får svenskarna ännu en strömningstjänst att välja mellan.
  SteelSeries Arctis 9 är ett trådlöst headset med surroundljud som fungerar till både PC och PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video, ännu bättre videostabilisering – och äntligen en selfieskärm.
  Kompakt highend med gott om muskler.
  En närmare titt på både utsidan och insidan av Microsofts nya spelkonsoler.
  30 oktober släpper Disney+ den andra säsongen av serien The Mandalorian.
  En kompaktare och billigare modell av Sony Xperia 1 II. Med nästan samma specifikationer.
  Och priserna blir överkomliga.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.