Search
Generic filters

Klassiska filmplanscher i bokform

Namnet Drew Struzan är nog okänt för de flesta, men nästan alla har garanterat sett hans verk. Struzan är berömd för sina realistiska teckningar av Indiana Jones och figurer från Stjärnornas krig och Star Trek. Han ligger bakom filmplanscherna till en rad klassiska äventyrsfilmer: Star Wars, E.T, Blade Runner, Indiana Jones, Tillbaka till framtiden och inte minst Harry Potter – the list goes on…


Nu ges de spektakulära teckningarna ut i bokform. ”Oeuvre” innehåller 250 olika teckningar, omslag, skisser och filmplanschere och har ett förord av Gorge Lucas. Struzan ritade den ursprungliga Star Wars-affischen 1977 för Lucas, som sedan dess har hållit sig till hans teckningar.

 


”Oeuvre” släpps 14 oktober på förlaget Titan Books och lär vara en fin present till filmälskare.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan vara den perfekta kombinationen av specifikationer och pris.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.