Search
Generic filters

House filmad med Canon EOS 5D mk II

Hela säsongsfinalen i tv-serien om läkaren Gregory House är filmad med Canon EOS 5D mk II. Avsnittet sänds den 17 maj i USA.


I en Twitter-tråd avslöjar regissören Greg Yaitanes att de använt spegelreflexkameran Canon EOS 5D mk II för att filma sista avsnittet av House som kommer att sända 17 maj i USA.
Under inspelningen använde Yaitanes och hans team ”alla objektiv med fast brännvid samt 24-70 och 70-200mm#. Scenerna sköts i full 1080 HD med 24 fps.
Yaitanes var väldigt nöjd med det korta skärpedjupet det var möjligt att få med kameran och menar att systemkameror med videoinspelning kan vara framtiden.
Vårt test av EOS 5D mk II läser du här.

Marius


Senaste artiklar:

Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Lenovo X1 Fold går redan att beställa.
  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.