Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Disney+ meddelar premiärdatum för säsong 4 av Only Murders in the Building

Disney+ utlovar ännu en säsong av komiska New York-mordmysterier från Steve Martin & Co.

Av / 2024-05-21 - 17:20
Disney+ meddelar premiärdatum för säsong 4 av Only Murders in the Building

Komikern Steve Martins comeback fick stående ovationer av kritikerna och nådde skyhöga tittarsiffror på streamingtjänsten Disney+.

Serien var (med undantag för Billy Lynn’s Long Halftime Walk) komedilegenden Steve Martins första roll i en större film/serie på 10 år.

Only Murders In the Building är en lekfull parodi på true crime-podcaster där två distingerade herrar, Steve Martin (Charles) och Martin Short (Oliver), är fast övertygade om att deras grannes förmodade självmord är ett mord.

De komiska förvecklingarna tilltar när de äldre herrarna får sällskap av den driftiga Selena Gomez (Mabel).

Only Murders in the Building (Foto: Walt Disney)

De tre omaka vännerna misstänker att mördaren är en av hyresgästerna i bostadshuset och ser möjligheten att skapa en ytterst lokal podcast kring det invecklade mordmysteriet.

Serien har mottagits väl av både kritiker och publik och har vunnit ett antal priser, inklusive två Emmy-nomineringar.

Seriens skapare är John Hoffman (Grace & Frankie) och Steve Martin – som också medverkar som manusförfattare. De två herrarna, tillsammans med Short och Gomez, är producenter av Only Murders in the Building.

Läs också Hurra, en sådan remake! Med nyinspelningen av 1980-talsserien bjuder Disney+ på en av årets mest intressanta TV-upplevelser.

I den tredje säsongen fick trion sällskap av stjärnskådespelarna Meryl Streep och Paul Rudd när de utredde ett mord i samband med en Broadway-show.

Bara några dagar efter säsong 3:s sista avsnitt meddelade Disney+ att Only Murders In the Building kommer att återvända till streamingtjänsten för en fjärde säsong.

 

 

Som de flesta andra serier har den försenats på grund av strejkerna som lamslog Hollywood förra året.

Nu bekräftar Disney äntligen premiärdatumet för säsong 4.

Serien kan streamas från och med den 27 augusti i år.

Only-Murders-in-The-Building-sesong-2_6 Only-Murders-in-The-Building-sesong-2_5 Only-Murders-in-The-Building-sesong-2_4 Only-Murders-in-The-Building-sesong-2_1
<
>
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)

När säsong 4 börjar kämpar vår amatörpodcast-trio fortfarande med de chockerande händelserna som drabbade dem mot slutet av förra säsongen – centrerade kring Charles stuntman och vän Sazz Pataki.

Deras utredning ifrågasätter om det var Sazz eller Charles som var det tilltänkta offret, och leder dem hela vägen till Los Angeles där en Hollywoodstudio förbereder en film om Only Murders podcasten.

När Charles, Oliver och Mabel tävlar tillbaka till New York ger de sig ut på en ännu mer episk resa – de korsar byggnadens innergård för att fördjupa sig i de skandalösa liv som invånarna i Arconias West Tower lever.

Läs också Galet/genialt charmerande Miniserien baserad på Patricia Highsmiths Tom Ripley-romaner har blivit skrämmande bra filmkonst.

I huvudrollerna ser vi trion Martin, Short och Gomez, samt Michael C. Creighton och gästframträdanden av Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy och Richard Kind.

Only Murders in The Building sesong 2 2
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Snart är väntan över!

Släpp drakarna loss!

Spionuppföljare

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Dags för mer fransk romantik

No more Netflix...!

Ny trailer från kostymdramats värld

Trailern är här!

Komedilegenden återvänder till sina rötter!

Väntan är över!

Premiär i höst!

Rulla till toppen