TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Bikini värd sin vikt i guld

Har din fru snart födelsedag? Då kanske en ny bikini låter lockande? För 800 000 kronor!

forfatter
Publicerad 2015-10-08 - 11:27

Det verkar som om allting George Lucas tar i (utom ”Howard the Duck”) förvandlas till guld.

För snart tre år sedan sålde Lucas hela Star Wars-franchisen till musen med de enorma, svarta öronen för ofattbara 35 miljarder kronor (!). Nu har Musse Pigg haft loppmarknad och lagt ut den legendariska guldbikinin som prinsessan Leia (Carrie Fisher) hade på sig i ”The Return of the Jedi” till försäljning.

Och den här veckan såldes bikinin (som är gjord av latex täckt av guldfärgad metall) till en överentusiastisk (kåt?) Star Wars-fantast för den nätta summan 96 000 dollar.

Lucas-selger-Star-Wars-til-Disney
Musse Pigg rensar ut i källaren. Blir R2-D2 nästa pryl som går under klubban?

Om du missade den exklusiva auktionen kan du ju alltid försöka spåra köparen och fresta honom (för det MÅSTE vara en han) med ett högre bud än 800 000 kronor. Det borde väl nästa års semesterersättning räcka till?

princess_leia_in_gold_bikini_wallpaper_background_33249
Den legendariska guldbikinin. 

PS! I dagarna släpps de sex första Star Wars-filmerna ännu en gång, i Limited Steel Book Edition.

Nästa film i serien, ”Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” har premiär 16 december och är regisserad av J.J. Abrams, som även låg bakom den senaste Star Trek-filmen.

Här är en trailer till det sjunde kapitlet i Star Wars-sagan!

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vinner hon kronprinsens hjärta? Netflix släpper nu en trailer för ännu en norsk långfilm.
Dramat som fängslade en hel värld En dramatisk historia från verkligheten – men Howard lyckas aldrig höja temperaturen till kokpunkten.
Gosling vs. Evans! Bröderna Russo levererar sin version av halsbrytande spionfilm, men glömmer den mänskliga aspekten.
Se trailer för nya Star Wars-serien på Disney+ Det kommer en ny Star Wars-serie från Disney+. Se den första riktiga trailern för Andor här.
Schweizisk splatter testar ny crowdfunding-modell Mad Heidi finansieras av fans som får del av vinsten om filmen blir en framgång.
Nu kan du strömma Game of Thrones i 4K-kvalitet *UPPDATERAD* 4K-versionerna av Game of Thrones säsong 1-8 är nu tillgängliga på HBO Max
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend