Bil & Elfordon Datorer Fitness Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Uppdaterat toppljudkort från EPOS

EPOS GSX 1000 2:a upplagan är en helt uppdaterad version av företagets toppmodell.

Skrivet av / 2022-12-12 - 19:22
Uppdaterat toppljudkort från EPOS

EPOS är främstt kända för sina headsets för både gaming och jobbruk. Men de gör också annan hårdvara, inklusive ljudkort. EPOS GSX 1000 2nd edition är, som namnet tydligt visar, baserad på EPOS GSX 1000. Det externa ljudkortet har en uppdaterad design med förbättrad mikrofoningång och USB-C-anslutning. EPOS lovar också oöverträffat 7.1-surroundljud och anpassade ljudprofiler.

Den nya versionen av GSX 1000 har Windows-synkroniserad volymratt och beröringskänslig LED-display. USB-anslutningen har uppdaterats med USB-C, eftersom mikro-USB under tiden sedan den första upplagan har dött ut. Mikrofoningången uppgraderas med 16-bitars/48 kHz upplösning i stället för 16-bitars/16 kHz hos föregångaren.

EPOS GSX 1000 2nd edition har beröringskänslig LED-skärm. (Foto: EPOS)

För att balansera ljudet av spelet med snacket med kamraterna finns det separat kontroll över ljudet från de två kanalerna. Och du kan ha surroundljud, reverb och EQ på spelljudet, medan röstchatten förblir klar och obehandlad.

Pris och tillgänglighet

GSX 1000 2nd edition är tillgänglig nu till ett pris av 2 199 kronor.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Läs hela artikeln? Redan prenumerant? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen